NaslovnicaVijestiErnesto Valverde komentarisao špekulacije o odlasku Neymara u PSG

Ernesto Valverde komentarisao špekulacije o odlasku Neymara u PSG

Novi trener Barcelone Ernesto Valverde priznao je da još nije razgovarao sa zvijezdom tima Neymarom povodom špekulacija o njegovom odlasku u Paris Saint-Germain, dodavši da se fokusirao isključivo na dešavanja na terenu.

Ernesto Valverde komentarisao mogući odlazak Neymara u PSG

25-godišnji Brazilac se ovih dana povezuje sa rekordnim transferom na Park prinčeva vrijednim 222 miliona eura, koliko iznosi njegova otkupna klauzula, a španjolski i francuski mediji navode da je razlog zbog kojeg želi otići taj što želi biti prva zvijezda tima, što u Barceloni nije moguće sve dok je tu Lionel Messi.

Valverde je na pitanje o budućnosti Neymara rekao: “Ovo je vrijeme špekulacija. Razumijemo to, ali Neymar je naš igrač kojeg volimo zbog njegovog načina igre i zbog svega što donosi u svlačionici. Nisam razgovarao s njim povodom tih špekulacija, samo smo razgovarali o taktičkim pitanjima. Na njega apsolutno računamo u sljedećoj sezoni.”

Španjolski stručnjak je također otkrio kakav će biti pristup njegovom tima na večerašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Juventusa.

“Pripremam se normalno za tu utakmicu, znam da su očekivanja velika. To neće biti službena utakmica, ali želim vidjeti kako tim funkcioniše. Upoznajem ih svakodnevno na treninzima. Ovo nam je prva pripremna utakmica i jasno je da još nismo u najvećoj brzini, tako da ćemo napraviti veliki broj izmjena kako bi svi mogli igrati.”

Valverde je vješto izbjegao odgovor na pitanje novinara da li će se ostvariti transfer Paula Dybale na Camp Nouu, o kojem se također mnogo priča ovih dana.

“Svi mi volimo dobre igrače, ali ispred svih ostalih ja volim igrače koji su trenutno tu. Ukoliko dovedemo nekog, to radimo jer znamo da će poboljšati trenutnu ekipu.”

[su_bonus]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!