NaslovnicaVijestiMladi branič polaskan interesom Barcelone: Valverde sprema ponudu od 45 milijuna funti...

Mladi branič polaskan interesom Barcelone: Valverde sprema ponudu od 45 milijuna funti za 21-godišnjaka

Mladi branič polaskan interesom Barcelone. Valverde sprema ponudu od 45 milijuna funti za 21-godišnjaka. Ovo će biti ogroman ljetni prijelazni rok za Barcelonu, nakon promjene menadžmenta. Dakle, ne treba reći, ali možete očekivati puno aktivnosti ovog ljeta.

Mladi branič

Nakon što je Luis Enrique iznio svoju namjeru da napušta klub na kraju sezone, Barcelona je tražila zamjenu i imenovala bivšeg menadžera Atheltic Bilbaoa Ernesta Valverdea kao novog trenera.

Španjolac je već naveo svoje transfer ciljeve koji uključuju Arsenalovog Hector Bellerina i Manchester Unitedovog Ander Herreru, a čini se da je također zainteresiran za zvijezdu Ajaxa.

[su_euro_soccer_bonus]

Davinson Sanchez privlači dosta zainteresiranosti iz Europe nakon svojih nastupa u nizozemskoj ligi, kao i u Europi.

Valverde je oduševljen sa kolumbijskim braničom, koji je čak priznao da bi se volio pridružiti katalonskim divovima u budućnosti.

“To je ogroman kompliment (biti povezan sa njima). Tko ne želi igrati za takav klub? Svi žele biti dio takvog tima, oni su jedna od svjetskih elita”, rekao je 21-godišnjak.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Želim pojasniti da sam sada potpuno usredotočen na Ajax.”

Sanchez je bio u Nizozemskoj jednu sezonu nakon što ga je klub prošle godine potpisao za nevjerojatnih 3 milijuna funti. Iako Ajax sada za njega traži nevjerojatnu naknadu, Barca je pokazala interes, uprkos tome.

Ajax – poznat po proizvodnji mladih talenata – traži nevjerojatnih 45 milijuna funti.

Prijavljena naknada je pomalo odbila Intera, koji je bio zainteresiran, pa su sada zbog toga zainteresirani za Rudigera. Hoće li Sanchez ostvariti svoj san u ljeto i preći na Nou Camp?

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!