NaslovnicaVijestiEspanyol kažnjen zbog vrijeđanja Shakire!

Espanyol kažnjen zbog vrijeđanja Shakire!

Španjolski Espanyol biće kažnjen zbog toga što su navijači tog kluba vrijeđali nogometaša Barcelone Gerarda Piquea i njegovu suprugu, poznatu kolumbijsku pjevačicu, Shakiru.

kažnjen

“To me ne dotiče. Na meni je da ostanem koncentriran na utakmicu. Da budem iskren, uživam na stadionu Espanyola, većina navijača tog kluba je ljubazna prema meni i poštujem ih. Uvijek ima pojedinaca i znamo kako to ide”, rekao je Pique španjolskim medijima.

“Shakira je svačija”, stajalo je na transparentu koji su istakli navijači Espanyola na tribinama stadiona Cornellà-El Prat, tokom katalonskog derbija protiv Barce na utakmici odigranoj u subotu.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Espanyol je već ranije kažnjen zbog iste stvari u siječnju prošle godine, kada je klub morao platiti 24.000 eura zbog nekoliko transparenata na kojima su upućene neprimjerene poruke Piqueu i Shakiri.

Pique je u vezi sa kolumbijskom pjevačicom od 2011. godine, koja je starija od njega 10 godina, a zanimljivo je da su rođeni na isti dan. Par ima dva djeteta, Milana i Sashu.

Evo šta je sudac rekao Ronaldu kad ga je pitao je li bio u zaleđu

Xavi: Ovo šta je najveći problem Cristiana Ronalda

Španjolski stoper za Barcelonu je od 2008. godine odigrao 395 utakmica, te postigao 34 pogotka.

Nogometaši Barcelone svladali su u gostima Espanyol s 3:0 u utakmici 35. kola španjolske La Lige. Golove za Barcelonu postigli su Luis Suarez u 50. i 87. minutu i Ivan Rakitić u 76. minuti.

Barcelona se pobjedom izjednačila s Real Madridom na vrhu La Lige, ali uz utakmicu više. Oba tima imaju po 81 bod, dok je Espanyol deveti sa 50 bodova.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!