NaslovnicaVijestiEUFORIJA ZBOG EVRE: Mnogi klubovi zainteresovani za njega!

EUFORIJA ZBOG EVRE: Mnogi klubovi zainteresovani za njega!

Patrice Evra je prije par dana dobio otkaz u Marseillu zbog toga što je nogom udario navijača, euforija zbog Evre ne prestaje, bez obzira na godine (36) on još uvijek želi igrati nogomet.

EUFORIJA ZBOG EVRE

Pred utakmicu protiv Guimaraesa u okviru lige, iskusni stoper je nogom u glavu udario navijača svoje ekipe, te mu je to posljednje što je uspio učiniti u dresu Marseilla.

Evra je odma nakon utakmice dobio otkaz, ali to za njega nije predstavilo problem, jer još uvijek ima veliku želju da igra. Zbog te izjave Evra je zagrijao mnoge velikane da ga dovedu u svoje redove.

[su_live_koeficijenti_v2]

Kako kaže Evrin agent Pastorrelo za bivšeg igrača Manchester Uniteda pokazali su interes neki klubovi da ga odma dovedu, uprkos što je dobio zabranu igre od sedam mjeseci.

“On je shvatio da je uradio pogrešnu stvar na utakmici, ali ipak njegova karijera ne bi trebala završiti na ovakav način. Ima 36 godina, ali ipak je još uvijek fizički najspremniji. Prije pet godina nije bio ovako snažan kao što je sada”, rekao je Fedrico Pastorello, te dodao kratko:

“Juče me je zvalo par klubova koji žele Evru dovesti u svoje redove, bez obzira na sadašnju situaciju.”

“Evra je iskusan igrač, te nije smio dozvoliti da onako reaguje na uvrede, koje još ne mogu da razumijem, jer su to bili navijači našeg kluba”, rekao je trener Rudi Garcia.

[su_basketball_live_streaming]

Kako navode mediji iz Francuske, glavni razlog zbog kojeg je Evra udario navijača jeste psovanje. Potez bivšeg kapitene Francuske reprezantacije je mnoge podsjetilo na Cantonu.

Eric Cantona je također davne 1995. godine udario navijača iz istog razloga zbog kojeg je to Evra uradio.

Evra je zadnji put dobio crveni karton 2005. godine dok je nastupao za Monaco. Marseill se trenutuno nalazi na šestoj poziciji u ligi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!