NaslovnicaVijestiEuroBasket: Belgija iznenadila, pobjede Finske i Latvije

EuroBasket: Belgija iznenadila, pobjede Finske i Latvije

Treći dan EuroBasket nam je donio dosta iznenađenja. Belgija je neočekivano savladala reprezentaciju Litvanije. Crveni Vragovi su slavili 2 razlike konačni rezultat je glasio 76:74. U Belgiji najefikasniji je bio Mat Lojeski sa 22 poena, a Jonathan Tabu je dodao 16. Kod Litvanaca to su bili naravno Valanciunas sa 25 i Jankunas sa 13.

EuroBasket

Finska je savladala Rusiju. Iako po mnogim kladionicama favoriti su bili Rusi, ali Finci su na kraju ipak slavili 2 razlike. Rezultat je glasio 81-79. Kod Finaca najefikasniji su bili Murphy sa 19 i Salin sa 16 poena. Ruse je predvodio Fridzon sa 22 ubačena poena, a pratio ga je Vorontsevich sa 13.

Latvija je bez problema savladala Češku rezultatom 65-72. U reprezentaciji Češke sa 22 poena najefikasniji je bio Satoransky, a u Latviji najefikasniji je bio Blums sa 14 koševa.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!