NaslovnicaVijestiEuropska liga: Borussia Dortmund 'razbila' Tottenhama, pobjede Fenerbahčea i Shakhtara

Europska liga: Borussia Dortmund ‘razbila’ Tottenhama, pobjede Fenerbahčea i Shakhtara

Igrači Borussije Dortmund savladali su Tottenham na svom stadionu u prvom meču osmine finala Europske lige. Potpuno zaslužena pobjeda ‘Milionera’ koji su doslovno razbili engleskog predstavnika. Pobjede u prvi mečevima osmine finala upisali su još Fenerbahče protiv Brage sa 1-0 i Shakhtar protiv Anderlechta 3-1, dok su Basel i Sevilla remizirali 0-0.

Europska liga

Borussia je stigla do vodstva nakon pola sata igre, strijelac gola bio je Aubameyang koji je glavom savladalo Llorisa nakon centaršuta Schmelzera. Do kraja utkamice dva gola je postigao nezaustavljivi Marco Reus za konačnih 3-0. Svoj prvi gol na utakmici Reus je postigao u 61. minutu kada je Neven Subotić odlično glavom prebacio loptu do Reusa koji pogađa. Drugi gol samo devet minuta kasnije, sjajna akcija Aubameyanga i Castra koji pronalazi Reusa, a ovaj postavlja konačan rezultat – Borussia Dortmund 3-0 Tottenham.

[su_bet_at_home_1]

Jedini gol za pobjedu Feberbahčea protiv Brage postigao je Mehmed Topal u 82. minutu kada je odlično prošao kroz odbranu Brage i šutirao pored nemoćnog golmana. Strijelci za Shakhtar bili su Taison u 21. minutu, Kucher samo tri minute kasnije i Alves da Silva u 79. minutu, za Anderlecht gol je postigao Acheampong u 68. minutu.

Večeras će se odigrati još tri utakmice osmine finala Lige Europe od kojih je svakako najzanimljivija Liverpool – Manchester United na Anfiledu, a pažnju će privući i španski dvoboj Athletic Bilbaa i Valencije.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!