NaslovnicaVijestiEuropska liga: osmina finala, prve utakmice

Europska liga: osmina finala, prve utakmice

U četvrtak se nastavlja i Europska liga prvim utakmicama osmine finala. Danas će od hrvatskih  igrača nastupiti  Nikola Kalinić u utakmici gdje Dnipro dočekuje Ajax, dok Perišičev Wolfsburg dočekuje Inter Mateja Kovačića i Marcela Brozovića koji nema pravo nastupa u Europskoj ligi. Domagoj Vida gostuje kod Evertona, dok Milan Badelj sa svojom Fiorentinom dočekuje Romu u talijanskom susretu. Ivan Strinić nema pravo nastupa, pa neće biti u konkurenciji za današnji ogled Napoli – Dinamo Moskva.

Osim igrača u akciji će danas biti i Slaven Bilić koji nakon eliminacije Liverpoola,  sa svojim Besiktasem gostuje u Belgiji kod Club Brugge-a.

Europska liga, osmina finala, prve utakmice, 12.3.2015.

Zenit – Torino (18:00)
Club Brugge – Bešiktaš (19:00)
Dnipro – Ajax (19:00)
Wolfsburg – Inter (19:00)
Everton – Dynamo Kijev (21:00)
Fiorentina – Roma (21:00)
Napoli – Dinamo Moskva (21:00)
Villarreal – Sevilla (21:00)

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!