NaslovnicaVijestiEUROPSKA LIGA - Pobjede Milana, Arsenala, Atletica, poraz Napolija...

EUROPSKA LIGA – Pobjede Milana, Arsenala, Atletica, poraz Napolija…

U utorak i srijedu gledali smo sjajne utakmice Lige prvaka, a četvrtak nam je rezerviran za Europa ligu. Ove godine četvrtkom gledamo velika imena poput Arsenala, Milana, Borussiju Dortmund, Atletico Madrida, Napolija…

Europska liga nikada neće toliko zanimljiva i bitna koliko Liga prvaka i do kod jednima nije bitno hoće li ispasti iz tog natjecanja, drugima je to bitno jer im eventualno osigurava mjesto u Ligi prvaka naredne sezone. Napoli očito nije previše zainteresiran za ovo natjecanje jer imaju zanimljivu borbu za naslov u Italiji, no s druge strane Arsenal će lakše do naslova u Europa ligi nego mjesto u top 4 u Engleskoj.

Rezultati:

Astana 1-3 Sporting
Dortmund 3-2 Atalanta
Ludogorets 0-3 AC Milan
Marseille 3-0 Braga
Nice 2-3 Lok. Moskva
Ostersunds 0-3 Arsenal
Sociedad 2-2 Salzburg
Spartak Moskva 1-3 Bilbao

[su_watch_live_football]

AEK 1-1 Dynamo Kijev
Celtic 1-0 Zenit
Kopenhagen 1-4 Atletico Madrid
FCSB 1-0 Lazio
Lyon 3-1 Villarreal
Napoli 1-3 Leipzig
Partizan 1-1 Plzen

Zanimljivosti u vezi utakmica

U utakmici Dortmund – Atalanta, Michy Batshuayi zabio je dva gola, a Mario Gotze oba njegova gola asistirao. S druge strane oba gola za Atalanta zabio je Josip Iličić.

AC Milan igra sve bolje, nakon pobjede za vikend 0-4, danas su slavili 0-3, a golove su zabili Cutrone, Rodriguez i Borini.

Momčad iz Marseillea također je ostvarila uvjerljivu pobjedu 3-0 protiv Brage iz Portugala. Dva gola dao je Germain, a jedan je dao Thauvin.

U zanimljivoj utakmici Nice i Lokomotiv Moskve prvo je Balotelli postigao dva nula, a onda je Fernandes nakon toga postigao hat-trick i okrenuo utakmicu.

Jedan od favorita za osvajanje Europa lige, Arsenal ostvario je pobjedu 0-3 u gostima, golove su zabili Motreal i Ozil te jedan autogol domaće momčadi.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Atletico Madrid upisao je uvjerljivu pobjedu u Kopenhagenu 1-4, a golove za momčad iz Madrida zabili Saul, Gameiro, Grizemann i Vitolo.

Lyon je slavio protiv Villarreala 3-1, a ponovno su dominirao sjajni napad Lyona, po jedan gol zabili su Depay i Fekira, a gol je zabio i Ndombele, a gol za Villarreal dao je Fornals.

Loša večer za momčadi iz Italije, Napoli je izgubio od Leipziga. Prvo je momčad iz Napulja povela 1-0 golom Ounasa, a onda je Leipzig okrenuo s dva gola Wernera, a jedan je dao i Bruma, a Lazio je izgubio od FCSB-a rezultatom 1-0.

Parizan je remizirao sa Plzenom. Momčad iz Beograda vodila je do 81. minute, a onda su prvo dobili gol, a onda u 85. minuti i crveni karton za Mitrovića.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!