NaslovnicaVijestiI europski gigant "zagrizao" za Sergeja Milinković-Savića!

I europski gigant “zagrizao” za Sergeja Milinković-Savića!

Sjajni veznjak duže vrijeme privlači pažnju velikih europskih klubova, a sada je za njega “zagrizao” i jedan europski gigant.

europski gigant

Nakon Manchester Uniteda, Cityja i Juventusa u utrku za srpskog nogometaša Sergeja Milinkovića-Savića uključila se i Barcelona, ​​prenosi španjolski dnevnik Mundo Deportivo.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Kako se navodi, skauti katalonskog kluba Robert Fernandez i Urbano Ortega gledali su u ponedjeljak navečer utakmicu Serije A između Lazija i Torina, a sem Milinkovića, na skeneru su bili prvotimci Rimljana Stefan de Vrij i Luis Alberto, kao i napadač Torina Andrea Belotti.

Milinković-Savić je bez dileme najtraženiji vezni igrač na svijetu, procjenjuje sa da će njegova cijena ići do svih 100 milijuna eura, a Barcelona u njemu vidi mogućeg nasljednika za Andresa Iniestu, kao i Ivana Rakitića.

Skandal u Italiji: Lazio zaprijetio izlaskom iz Serije A!

TEMPERAMENTNI GATTUSO NIJE DUGO IZDRŽAO: U svom stilu prijetio najvećoj zvijezdi kluba koji je odlučio napraviti drastični potez

Transfer glasine: Real Madrid kreće u lov po igrača Liverpoola, Chelsea ne odustaje od reprezentativca Engelske, Mkhitaryan na izlaznim vratima Uniteda

Sergej Milinković-Savić je svoju nogometnu karijeru počeo u Vojvodini gdje je igrao sve do 2014. godine, a zatim prešao u belgijski Genk za milijun eura odštete. U Genku je igrao jednu sezonu, a zatim prelazi u talijanski klub za 9 milijuna eura. Nastupa i za srbijansku reprezentaciju s kojom je 2015. godine osvojio Svjetsko prvenstvo (U20 reprezentacija).

Na ljeto 2015. godine objavljeno je da će se Milinković-Savić pridružiti italijanskom Laziju. Postigao je svoj prvi gol za Lazio u Ligi Europe protiv Dnipra. Prvi gol u Serie A je dao u pobjedi od 3:1 u gostima sa Fiorentinom u siječnju 2016.

Tokom debitantske sezone, Milinković-Savić je imao 35 nastupa i postigao tri gola za Lazio u svim natjecanjima. U svojoj drugoj sezoni u Laziju, dao je sedam golova na 38 utakmica. U tekućoj sezoni, postigao je 5 golova na 18 utakmica, uz dvije asistencije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!