NaslovnicaVijestiEuropski giganti odustaju od dovođenja Zlatana Ibrahimovića

Europski giganti odustaju od dovođenja Zlatana Ibrahimovića

Europski giganti odustaju od dovođenja Zlatana Ibrahimovića. Silvio Berlusconi smatra da je nemoguće da Rossoneri ponovo potpišu napadačku zvijezdu, čiji ugovor s PSG-om ističe na ljeto.

Europski giganti

Predsjednik AC Milana, Silvio Berlusculoni smatra da klub nije imao nikakve šanse za ponovno potpisivanje PSG-ovog napadača Zlatana Ibrahimovića.

Švedski internacionalac se očekuje da će napustiti francuske prvake na kraju sezone, kada mu istekne sadašnji ugovor.

Ibrahimović je bio povezan sa klubovima iz Engleske, SAD-a, Katara i Kine, odk je Milan također bio zainteresovan da ga vrati na San Siro u čemu nije uspio prošle godine kada su to pokušali uraditi.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

34-godišnjak je uživao u čaroliji u Milanu između 2010. i 2012. godine, ali povratak izgleda sada ne dolazi u obzir nakon što je Berlusconi priznao da Milan ne može platiti što su drugi klubovi spremni da plate za njegove usluge.

“Nemoguće je vratiti Ibrahimovića”, rekao je Berlusconi za Tele Radio Stereo.

“Zlatan je primio ponude iz Kine i UAE koje se jednostavno ne mogu dosegnuti.”

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!