NaslovnicaVijestiEngleska ostala bez dva ključna igrača pred kvalifikacije za Europsko prvenstvo

Engleska ostala bez dva ključna igrača pred kvalifikacije za Europsko prvenstvo

U subotnjoj utakmici protiv Ukrajine, Engleska će biti oslabljena nedostatkom dvojice ključnih igrača. Nažalost, Jack Grealish i Trent Alexander-Arnold neće moći nastupiti zbog ozljeda, što predstavlja značajan hendikep za englesku reprezentaciju, izvijestila je agencija Anadolija.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U ponedjeljak je Engleski nogometni savez objavio da su se dva igrača povukla iz nacionalne momčadi zbog “ozljeda prije okupljanja”. Važno je napomenuti da selektor neće pozivati zamjene za ova dva igrača. Trent Alexander-Arnold je morao napustiti teren tijekom pobjede Liverpoola nad Aston Villom u nedjelju, dok je Jack Grealish propustio akciju u pobjedi Manchester Cityja nad Fulhamom u subotu.

Engleska će se susresti s Ukrajinom u subotu u okviru kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a nakon toga slijedi prijateljski ogled s Škotskom u Glasgowu u utorak.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!