NaslovnicaVijestiEusebio Di Francesco otkrio što je rekao Alissonu Beckeru nakon što mu...

Eusebio Di Francesco otkrio što je rekao Alissonu Beckeru nakon što mu je Brazilac poručio da napušta Romu!

Već drugi uzastopni ljetni prelazni rok Liverpool je uspio dovesti jednu od najvećih zvijezda Rome.

Francesco otkrio što je rekao Alissonu

Naime, nakon što su prošlog ljeta ‘Redsi’ doveli Mohameda Salaha za cifru od 42 miliona eura, ovog ljeta je na Anfield stigao i Alisson Becker, ali ovaj put za cifru od čak 75 miliona eura, postavši tako najskuplji golman u povijesti nogometa.

[su_bet365_100bonus]

Tako je završena jedna od najvećih transfer saga u posljednjih nekoliko mjeseci, a po svemu sudeći odlučena i budućnost Lorisa Kariusa u Liverpoolu. Engleski velikan je poslao jasnu poruku navijačima i rivalima kako ide po titulu prvaka Premier lige sljedeće sezone, s obzirom da je ovog ljeta na nova pojačanja potrošio nevjerovatnih 182 miliona eura, a u klub su, pored Alissona, stigli i Naby Keita, Fabinho, te Xherdan Shaqiri.

Trener Rome Eusebio Di Francesco otkrio je zanimljiv detalj posljednjeg razgovora kojeg je imao sa Alissonom, prije nego što je Brazilac otputovao u Liverpool na liječnički pregled. Upitan od strane novinara što je rekao 25-godišnjaku tom prilikom, on je odgovorio: “Nadamo se kako ćemo se susresti u Ligi prvaka i pobijediti ga, rekao sam mu to kada je došao da se pozdravi sa mnom.”

Roma i Liverpool su se susreli prošle sezone u polufinalu najelitnijeg europskog takmičenja, te pružili sjajne predstave u oba susreta. Na kraju je tim Jurgena Kloppa ukupnim rezultatom 7-6 prošao u finale takmičenja, gdje je poražen od strane Real Madrida (3-1).


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!