NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: United u narednim danima potvrđuje novo pojačanje, Thiago Alcantra ima...

TRANSFER GLASINE: United u narednim danima potvrđuje novo pojačanje, Thiago Alcantra ima novi klub, Chelsea traži zamjenu za Courtoisa

Na Otoku je već počeo, a u većini ostalih evropskih zemalja počinje u toku Svjetskog prvenstva. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

Transfer glasine

Fred bi uskoro trebao obaviti zdravstveni pregled u Manchester Unitedu nakon čega slijedi potpis ugovora, navodi Daily Mail. Crveni đavoli su odnijeli pobjedu protiv Manchester Cityja u borbi za potpis Brazilca za kojeg će United  iskeširati cifru od 43 milijuna funti (57.4 milijuna dolara). Fred – koji se ovaj vikend nalazi u Engleskoj čekajući dvoboj Brazila i Hrvatske na Anfieldu – dovršiti će završne detalje njegovog transfera prije nego što ode na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

>> NAGOVIJESTIO ODLAZAK IZ REALA: Zvijezda Los Blancosa želi u Liverpool

Zvijezde Barcelone žele da klub dovede odnosno vrati bivšeg igrača Thiaga Alcantaru, javlja Sport. Ovaj veznjak je proveo pet sezona s ekipom Bayerna, a svi u Barceloni smatraju kako bi se ponovo odlično uklopio u Katalonski tim ukoliko odluči napustiti Njemačku.

[su_live_koeficijenti]

Chelsea želi dovesti vratara reprezentacije Engleske Jacka Butlanda iz Stoke Citya, navodi Daily Mail. Plavci očekuju da će ovog ljeta izgubiti Thibaut Courtoisa i da je njegova potencijalna zamjena vratar Rome, Alisson koji svakako ne bi bio jeftin te tako uprava sa Stamford Bridgea vidi u Jack Butlandu idealnog kandidata za dres Chelseaja. Butland je inače prvi vratar reprezentacije Engleske sa kojom će nastupati u Rusiji na prestojećem Mundijalu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!