NaslovnicaVijestiEvans: Ovo je veća nepravda od Henryjevog igranja rukom!

Evans: Ovo je veća nepravda od Henryjevog igranja rukom!

Nogometaš Sjeverne Irske Johnny Evans rekao je da je penal koji je sudac dosudio Švicarskoj u doigravanju za Svjetsko prvenstvo, veća nepravda i najgora sudačka odluka još od igranja rukom Thierryja Henryja koje je Irsku lišila odlaska na SP 2010.

nepravda

Nogometaši Švicarske pobijedili su sinoć u Belfastu selekciju Sjeverne Irske s 1:0 u prvoj utakmici doigravanja za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018. Jedini gol je postigao Ricardo Rodriguez u 58. minutu, iz penala.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Švicarska je bila bolja na terenu, ali kazneni udarac nije zaslužila. Poslije udarca Xherdana Shaqirija, lopta je u kaznenom prostoru udarila u rame Corryja Evansa, ali je sudac Ovidiu Hategan pokazao na bijelu točku.

Henry je 2009. godine protiv Irske igrao rukom i asistirao Williamu Gallasu kod pogotka u uzvratnoj utakmici doigravanja protiv Republike Irske, koji je “tricolore” odveo na Svjetsko prvenstvo.

Nogometaš Barce: Drago mi je što je Neymar otišao!

Sokratis objasnio šta je uzrok poraza Grčke od Hrvatske

Evans vjeruje kako je sudačka odluka u Belfastu gora od one 2009. godine.

“Ovo je još gore jer je sudac sam donio odluku. Različito je ako sudac ne vidi nešto, a ovdje tvrdi da je vidio nešto što se nije dogodilo. Imalo sam osjećaj da je znao da je napravio pogrešnu odluku i siguran sam da je obaviješten tijekom utakmice”, rekao je Evans.

Švicarski izbornik Vladimir Petrović izjavio je kako dosuđeni kazneni udarac ne bi trebalo da zasjeni učinak njegovog tima.

“Zaslužili smo pobjedu. Trebali bismo postići više golova, ali nažalost, propustili smo šanse”, rekao je.

Prošla je 31 godina otkako je Sjeverna Irska odigrala posljednju utakmicu na Svjetskom prvenstvu.

“Mi smo u situaciji u kojoj nemamo što izgubiti. Vidjet ćemo kako će se Švicarska nositi s tim na svom terenu”, rekao je trener Sjeverne Irske Martin O’Neill.

Uzvratna utakmica između Sjeverne Irske i Švicarske igra se u nedjelju u Baselu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!