NaslovnicaVijestiEverton dovodi zvijezdu Arsenala u besplatnom transferu

Everton dovodi zvijezdu Arsenala u besplatnom transferu

Da li će to Arsenal imati egzodus na svojim rukama? Njihov pristup pregovaranju o novom ugovoru Jack Wilshere se svakako čini takvim. Veznjak je jasno pokazao da želi ostati u Topnicima, ali sa njegovim ugovorom koji istječe krajem ove sezone, Wenger želi da mu smanji platu i Wilshere je neodlučan.

Everton dovodi

Mirror i Mail izvještavaju da je Everton spreman odvesti igrača sa boljim ugovorom kojeg mu planiraju ponuditi. Trenutačno je na plati od 110.000 funti tjedno, a Arsenal mu je napravio ponudu od 90.000 funti tjedno. Međutim, Everton obećava Englezu da će dobiti veliki iznos novca pri potpisivanju ugovora, kao i bolju plaću od one koju mu nudi klub iz Londona.

[su_champions_league]

Wilshere je bio jako dobar vezni igrač, ali se stravno borio da ostane u formi i na terenu. Također, dok je on još uvijek samo 26-godišnjak, u posljednjih nekoliko godina se snažno borio za repliciranje svoje forme od trenutka kada je prvi put došao u momčad Arsenala.

Topnici su ga posudili prošle sezone u Bournemouth kako bi se vratio u svoju staru formu, nakon što ga nije bilo većinu sezone 2015/16, gdje je igrao samo šest utakmica nakon kratkog prijeloma u njegovoj fibuli. Prije kraja prošle sezone imao je ponavljanje istog prijeloma koji ga je zadržao još nekoliko mjeseci van terena. Prošle godine je imao ozljedu gliježnja i igrao je samo 24 puta na svim natjecanjima.

Ove sezone on je bio glavni oslonac u Europi za Arsenal, gdje je odigrao ukupno 32 utakmice, ali je započeo samo 10 u Premier ligi. Dolazak Henrikha Mkhitaryana iz Manchester Uniteda u siječnju učinilo je njegovu situaciju neodrživom. Unatoč tome, ove sezone se pojavio u većini ključnih domaćih utakmica Arsenala, uključujući i poraz u finalu EFL kupa protiv Manchester Cityja, oba polufinala i Community Shielda u kojem su pobijedili Chelseaja.

[su_watch_live_football]

U Evertonu bi se vjerojatno pridružio u rotaciji u veznom redu, ali obično bi igrao dublju ulogu. Pod uvjetom da može ostati u formi, bio bi zanimljiva konkurencija za Wayne Rooneya u svojoj novoj ulozi, gdje bi mogao diktirati igru.

Englez ima 34 seniorska nastupa sa dva gola i ukupno 14 golova i 30 asistencija u 217 utakmica za Arsenal i Bournemouth. On bi sigurno bio dočekan sa obje ruke u Evertonu od strane svog bivšeg suigrača iz Arsenala Theo Walcotta, koji je do sada bio izvrstan.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!