NaslovnicaVijestiEverton izgubio, Manchester United pao na stadionu svjetlosti

Everton izgubio, Manchester United pao na stadionu svjetlosti

U 26. kolu Premiershipa je bilo dosta zanimljivo.

Everton izgubio

Sunderland koji je najbliži ispadanju iz Premiershipa uspio je savladati Manchester United na svom stadionu sa rezultatom 2-1. Sunderland je već u 3. minuti utakmice poveo preko Khazarija, da bi pet minuta prije kraja poluvremena Martial zabio na asistenciju Mate, te se na poluvrijeme otišlo sa rezultatom 2-1. U 82. minuti David de Gea je postigao autogol, i time donio pobjedu Sunderlandu.

Devetoplasirana ekipa u Premiershipu Stoke City je bio siguran na gostovnju u Bournemouthu. Stoke je u vodstvo stigao u 9. minuti, te se na pauzu otišla sa tim rezultatom. Afellay je u 52. minuti postigao gol za 2-0, da bi tri minute kasnije Joselu povisio na 3-0, 2. minute nakon gola Joselua, Tichie je postigao jedini gol za domaćina.

Watford je pobijedio Crystal Palace rezultatom 2-1. U 16. minuti penal za goste je iskoristio Deeney, pred kraj prvog poluvremena Adebayro je zabio gol. U drugom poluvremena na gol se čekalo dugo, tek u 82. minuti Deeney postiže svoj drugi gol, i donosi Watfodu pobjedu.

Everton je danas šokirao mnoge tako što je izgubio od WBA. Jedini gol na utakmici je postigao Rondo u 14. minuti, te se do kraja utakmice nije ništa mijenjalo.

Bilićev West Ham je na gostovanju u Norwichu uspio izvući bod, prvo poluvrijeme je bilo bez golova, da bi Brady postigao gol u 54. minuti i doveo Norwich u vodstvo. Na 2-0 je povisio Hoolanh u 65. minuti, ali igrači West Hama nisu pai nakon ova dva primljena gola, te su preko Payeta u 74. minuti stigli do 2-1, i onda dvije minute kasnije Noble postavlja konačni rezultato 2-2.

Southampton je sa minimalnom predošču savladao Swanseaja u gostima. Jedini gol na utakmici je postigao Long u 69 minuti susreta.

[su_netbet_psgchelsea]

[excerptlist num=4 cat=’Analize’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!