NaslovnicaVijestiLiverpool dovodi veliko pojačanje i jednog od igrača koji su obilježili Svjetsko...

Liverpool dovodi veliko pojačanje i jednog od igrača koji su obilježili Svjetsko prvenstvo, navijači Uniteda bijesni

Jedan od igrača koji se proslavio na Svjetskom prvenstvu u Kataru bio je nizozemski napadač Cody Gakpo, a kako javlja pouzdani novinar Fabrizio Romano, njegov prelazak u Liverpool je gotova stvar.

Dogovor između dva kluba, PSV-a i Liverpoola je potpisan, tvrdi Romano, a Gakpo će sljedećih dana stići u Englesku i završiti transfer u Liverpool.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Čelnici Redsa morat će PSV-u platiti između 55 i 60 milijuna eura, a Gakpo je do sada za PSV u 159 utakmica upisao 55 golova i 50 asistencija.

Potvrda transfera razbjesnila je navijače Liverpoolovog rivala Manchester Uniteda i donosi niz reakcija navijača kluba s Old Trafforda koji su se nakon objave vijesti oglasili na Twitteru. Gakpo se mjesecima povezivao s Unitedom, a onda je iznenada potvrđeno da on doista dolazi u Premier ligu, ali u Liverpool.

“Isključim se s Twittera na 20 minuta, i Gakpo je u Liverpoolu”, “Uznemirila me ova priča”, navode neki u komentarima, a ima i onih koji za sve krive američke vlasnike Uniteda.

“Prošlog siječnja Liverpool je doveo Diaza, a Rangnick je molio za napadače. Ovog siječnja Liverpool je potpisao s Gakpom, a Ten Hag je molio za napadača i Gakpo je bio njegov prvi izbor. Postoji razlog zašto United nije osvojio trofej šest godina. Počinje sa G.”

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!