NaslovnicaVijestiEverton odredio cijenu za Romelu Lukakua: Da li ćemo imati novi svjetski...

Everton odredio cijenu za Romelu Lukakua: Da li ćemo imati novi svjetski rekord?

Everton odredio cijenu za belgijskog reprezentativca. Romelu Lukaku trenutno doživljava životnu sezonu s Evertonom i zbog toga ga svi primjećuju.

Everton odredio cijenu

Belgijski internacionalac je postigao 24 gola u Premier ligi ove sezone sa šest asistencija i četiri gola je ispred sljedećeg najboljeg strijelca, Harry Kanea.

Lukakuov trenutni ugovor na Goodison Parku istječe 2019. godine, a klub mu je ponudio novi ugovor u vrijednosti od 140.000 funti tjedno.

23-godišnjak je rekao da je odbio tu ponudu i razmatra da napravi transfer u klub koji igra u Ligi prvaka i osvaja trofeje.

[su_euro_soccer_bonus]

Mnogi vjeruju da će njegova bivša ekipa, Chelsea biti ta koja će ga oteti iz Evertona, ali vjerojatno će sada trebati malo više od 28 milijuna funti za koje su ga prodali.

Prema Liverpool Echou, Everton će zahtijevati 100 milijuna funti za Lukakua ovog ljeta – to bi bio novi svjetski rekord.

Također pročitajte: Monaco v Borussia Dortmund: Reus se vratio u momčad, očekuje se golijada na Stade Louisu

Manchester Unitedov transfer za Paula Pogbu je trenutno aktualni svjetski rekord, dok je Chelseajevo najskuplje pojačanje potpisivanje Fernanda Torresa za 50 milijuna funti, što se dokazalo da bi i Chelsea mogao možda i ispuniti uslove Evertona.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!