NaslovnicaVijestiEverton se pridružio Tottenhamu u utrci za dovođenje veznjaka Sportinga

Everton se pridružio Tottenhamu u utrci za dovođenje veznjaka Sportinga

Engleski premierligaš Everton pridružio se velikom rivalu Tottenham Hotspuru u utrci za dovođenje veznjaka Sporting Lisabona Adriena Silvu.

Everton se pridružio Tottenhamu u utrci za Adriena Silvu

Portugalski reprezentativac se u posljednjih nekoliko godina povezivao sa prelaskom u Englesku, a vjeruje se da je klub sa Goodison Parka već poslao početnu ponudu za njega.

Ovu vijest je prenio portugalski Record, koji također navodi da se radi o cifri od 25 miliona eura.

28-godišnjak će gotovo sigurno napustiti Portugal ovog ljeta, ali njegov klub ga ne želi pustiti za cijenu manju od 30 miliona eura.

Tottenham Hotspur je navodno ponudio 20 miliona eura ranije ovog mjeseca, a sada će poboljšati tu ponudu nakon što se u borbu za igrača uključio i Everton.

Kakogod, nakon što je Everton prodao Romelua Lukakua Manchester Unitedu za čak 75 miliona funti, u portugalskom klubu su svjesni da od “karamela” mogu izvući mnogo više novca od ponuđenih 25 miliona eura.

Adrien Silva je bio vrlo blizu prelaska u Leicester City prošlog ljeta, ali je transfer propao. ‘Lisice’ su također i ovog ljeta bile zainteresovane za igrača, ali su na kraju odustali nakon dolaska veznjaka Seville Vicentea Iborre.

[su_no1forfootball]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!