NaslovnicaVijestiEvi Carneiro ponuđen je novi posao

Evi Carneiro ponuđen je novi posao

Nakon što je Mourinho poludio na klupsku liječnicu Evu Carneiro, koja je otišla u pomoć Edenu Hazardu dok je ležao na travi, a potom je i udaljio s klupe i s treninga prve momčadi, liječnici je ponuđen novi posao.

OIR_resizer

Podsjetimo, Chelsea je bio s igrač manje od 52. minute jer je Thibaut Courtois dobio izravni crveni karton. Pred sam kraj susreta Chelsea je krenuo u napad, a Eden Hazard je nakon jednog starta završio na travi. Klupska liječnica Eva Carneiro požurila je u pomoć što je razljutilo ‘Posebnog’.

St. Mochta’s ponudio je 41-godišnjakinji posao. Naime, ako postane njihova liječnica, moći će biti na klupi za vrijeme utakmica, treninga, ali i u hotelu. Očekuje se kako Eva neće biti na klupi Chelseaja ovog vikenda u utakmici protiv Manchester Cityja.

Osim toga, irski amaterski klub ponudio je Evi čak i besplatnu obiteljsku sezonsku ulaznicu. Uistinu primamljiva ponuda, mora se priznati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!