NaslovnicaVijestiEvo gdje će Didier Drogba završiti karijeru

Evo gdje će Didier Drogba završiti karijeru

Jedan od najboljih strijelaca tijekom posljednja dva desetljeća Didier Drogba najavio je da će završiti svoju karijeru krajem iduće godine. Drogba trenutno igra za američki Phoenix Rising, čiji je i suvlasnik i planira igrati još jednu sezonu u SAD-u, od ožujka do studenog iduće godine.

Snažni napadač iz Obale Bjelokosti, koji se proslavio u Chelseaju, u ožujku proslavlja 40. rođendan, što su, treba biti iskren, već ozbiljne nogometne godine i odluka o mirovini je potpuno opravdana.

[su_premierleague]

Arsene Wenger otkrio šta planira raditi nakon odlaska iz Arsenala

Bez dlake na jeziku: Evo šta je Cannavaro rekao nakon ispadanja Italije

Roberto Carlos otkrio koga želi vidjeti u finalu Svjetskog prvenstva protiv Brazila

“Sljedeća sezona bit će posljednja u mojoj karijeri. U jednom trenutku moram reći da je kraj i okrenuti se drugim projektima.”, rekao je Drogba.

Drogba je za devet godina iz dva mandata u Chelseaju postigao 164 gola na 381 utakmici i osvojio četiri titule Premier lige, četiri FA kupa, tri Liga kupa, Ligu Europe i Ligu prvaka odlučujućim pogotkom u penal seriji u finalu protiv minhenskog Bayerna. Tijekom karijere igrao je za Le Mans, Guingamp, Marseille, Shangai Shenhua, Galatasaray i Montreal, a u Phoenixu je od travnja ove godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!