NaslovnicaVijestiEvo kada će Wenger napustiti Arsenal

Evo kada će Wenger napustiti Arsenal

Evo kada će Wenger napustiti Arsenal. Francuski menadžer Arsene Wenger će zadržati kontrolu nad transferima i igračkim stvarima u nadolazećoj sezoni, ali tu je i rastući osjećaj da je njegovom vremenu na Emiratesu došao kraj.

Evo kada

Arsene Wenger je postavljen da ostane u potpunoj kontroli Arsenala za sezonu 2016/17, ali to bi mogla biti konačna sezona sa klubom, prema pisanju Telegrapha.

Francuz je donio neke odluke koje su preispitivane od strane navijača ove sezone, s nekim protestima i pozivima na promjene unutar kluba iz sjevernog Londona.

No, dok Emirates insiders vjeruju da bi naredna sezona Wengera bila i posljednja sezona u Arsenalu, on će do tada imati zadnju riječ nad svim pojačanjima i igračkim pitanjima u predvidivoj budućnosti.

Wenger je jedini ne-britanski menadžer koji je osvojio The Double (FA Premier Liga i FA kup) u Engleskoj, 1998. i 2002. U 2004. je postao jedini menadžer u povijestiPremier lige prošavši kroz čitavu sezonu neporažen.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Diplomirao je inženjerstvo na Strasbourškom sveučilištu te magistrirao ekonomiju. Tečno govori francuski, njemački i engleski, a ponešto i talijanski, španjolski te japanskijezik.

Wengerova igračka karijera je bila relativno nepovoljna. Počeo je kao obrambeni igrač za razne amaterske klubove dok je istovremeno studirao (Robert Schuman University) za magisterij ekonomije u 1974. g.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!