NaslovnicaVijestiEvo kako će ekipa Real Madrida izgledati protiv Bayern Munchena

Evo kako će ekipa Real Madrida izgledati protiv Bayern Munchena

Evo kako će ekipa Real Madrida izgledati protiv Bayern Munchena. Real Madrid je objavio popis momčadi za utakmicu protiv Bayern Munchena u srijedu u polufinalu Lige prvaka. Ekipa Real Madrida je do polufinala stigla preko PSG-a i Juventusa.

Evo kako

Los Blancosi su pobijedili PSG-a, kod kuće i u gostima, dok su Juventusa samo u gostima. Rezultat protiv Juventusa u četvrtfinalu je bio 3-0 na Allianz stadionu u Torinu, dok je u uzvratu Stara dama pobijedila sa 3-1.

Real Madrid je možda imao i malo sreće u toj drugoj utakmici, ali njihova kvaliteta je zaista na zavidnom nivou kao i svake godine u Ligi prvaka.

[su_bonus]

Ekipa Real Madrida protiv Bayerna:

Vratari: Navas, Casilla i Luca.

Braniči: Carvajal, Vallejo, Ramos,Varane, Nacho, Marcelo, Theo i Achraf.

Veznjaci: Kroos, Modrić, Casemiro, Llorente, Asensio, Isco, Kovačić i D. Ceballos.

Napadači: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gareth Bale, Lucas Vazquez i B. Mayoral.

[su_watch_live_football]

Kao i obično u velikim utakmicama, trener Zinedine Zidane je želio da navedena ekipa putuje u Munchen. Ovo nije puna lista, jer će samo sedam igrača imati pravo da sjede na klupu, tako da će Zidane morati donijeti odluku sutra i izabrati iz ove skupine igrača prvih 11, kao i spomenutu klupu.

Nacho je jedini ozlijeđen igrač Real Madrida, ali dobre su vijesti da će i on ubrzo da se oporavi. Los Blancosi će završiti posljednji trening danas u poslijepodnevnim satima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!