NaslovnicaVijestiFOTO: Evo kako će izgledati prvih 11 najboljih timova Premier lige

FOTO: Evo kako će izgledati prvih 11 najboljih timova Premier lige

Ljubitelji nogometa i engleske Premier lige nestrpljivo iščekuju početak nove sezone, koji je zakazan za večeras u 20:45, a mi otkrivamo kako bi trebalo da izgleda prvih 11 šest najboljih engleskih klubova.

prvih 11

Svako od nas, pogotovo navijači ovih klubova, barem jednom se stavio u ulogu Antonia Contea, Pepa Guardiole, Josea Mourinha, Arsenea Wengera, Jurgena Kloppa, Mauricija Pochettina, te pokušao da posloži svojih idealnih 11.

[su_premierleague]

Naravno, uvijek će biti oprečnih mišljenja i mimoilaženja sa nekima od najvećih trenerskih umova današnjice, a mi smo za vas pokušali da “uđemo” u glave stručnjaka top klubova Premiershipa, te da predvidimo prvih 11 kojima će treneri najboljih šest engleskih klubova protekle sezone ukazati povjerenje.

PREMIERSHIP – NAJAVA SEZONE 2017/2018

TABELA: Evo ko je od klubova iz Premier lige najviše potrošio u prijelaznom roku!

Ovo je top 10 transfera Premier lige u ljetnjem prijelaznom roku!

Jasno je da to nije nimalo lak zadatak, te da će većina menadžera biti na slatkim mukama, neki od njih možda i do poslednjeg trenutka u dvojbama, a prijelazni rok još uvijek traje, tako da će svako od njih imati priliku da naprave promjene, koje će vjerovatno dosta zavisiti i od rezultata, odnosno učinka pojedinaca u prvim kolima.

Evo kako bi trebalo da izgleda prvih 11 šest najboljih timova, hronološki poredanih po plasmanu prošle sezone.

Chelsea:

Tottenham:

Manchester City:

Liverpool:

Arsenal:

Manchester United:

Izvor: foxsports.com.au

KLADI SE NA PREMIER LIGU

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!