NaslovnicaVijestiEvo kako je Antoine Griezmann reagovao na povratak Diega Coste u Atletico...

Evo kako je Antoine Griezmann reagovao na povratak Diega Coste u Atletico Madrid

Budućnost Diega Coste konačno je poznata danas nakon što je iz Chelseaja potvrđeno kako je postignut dogovor sa Atletico Madridom, te da će se 28-godišnjak vratiti u španjolsku prijestolnicu.

Griezmann reagovao na povratak Diega Coste u Atletico Madrid

Španjolskom reprezentativcu, koji se odbio vratiti na Stamford Bridge ovog ljeta nakon što mu je poručeno da u klubu više ne računaju na njega, konačno se ispunila želja.

Atletico Madrid će navodno za svog bivšeg napadača platiti oko 60 miliona eura, 20-ak miliona više od cifre za koju su ga prodali prije tri godine. Prema pisanju Marce, on će danas proći ljekarski pregled nakon čega će i službeno biti predstavljen.

Saznajte bitne informacije prvi!

Nema sumnje da su njegovi bivši suigrači oduševljeni njegovim povratkom, a Antoine Griezmann, koji je u klub stigao isto ljeto kad je Costa otišao, postavio je zanimljivu objavu na svom twitter profilu.

Zvijezda ‘jorgandžija’ je napisala: “Vraća se kući, vraća se kući”.

Costa neće morati brinuti o minutaži u bivšem klubu, s obzirom da je trener i dalje Diego Simeone, te da njegova najveća konkurencija Antoine Griezmann također nema ništa protiv njegovog povratka.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[su_cashout]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!