NaslovnicaVijestiEvo kako je Arnautović ponizio Nevillea odgovorivši mu na kritike

Evo kako je Arnautović ponizio Nevillea odgovorivši mu na kritike

Napadač West Hama Marko Arnautović nedavno je kritikovan od strane Garyja Nevillea, koji smatra da je on jedan od razloga loše forme njegovog tima.

Arnautović ponizio Nevillea

Austrijski reprezentativac je stigao u West Ham United iz Stoke Cityja kao veliko pojačanje proteklog ljeta u transferu vrijednom oko 23 miliona eura.

Međutim, baš kao i ostatak njegovog tima, on iza sebe ima očajan početak nove sezone.

Komentatori na Sky Sportsu Jamie Carragher i Gary Neville su uputili dosta kritika na njegov računa nakon poraza ‘Čekićara’ protiv Liverpoola prošlog vikenda.

Bivši defanzivac Manchester Uniteda je izjavio: “On je Ronaldo u svojim mislima. To je njegov problem, misli da je bolji nego što zaista jeste.”

Arnautović mu nije ostao dužan, te mu je uzvratio na zanimljiv način: “Poštujem Garyja Nevillea za ono što je postigao kao igra, bio je briljantan u Manchester Unitedu i skidam mu kapu za to.”

“Ali šta je učinio ka trener u Valenciji? Njegov posao je kritikovati druge, to je 90 posto njegovog posla. Ne govorim da je on nitko. Postigao je dosta u životu, on je legenda. Međutim, kao trener? Bolje mu je da ostane na TV-u.”

U međuvremenu, trener koji je i doveo Arnautovića na Londonski stadion Slaven Bilić je dobio otkaz, a zamijenio ga je bivši trener Manchester Uniteda David Moyes.

West Ham se nalazi na razočaravajućem 18. mjestu u Premier ligi sa samo devet osvojenih bodova nakon 11 odigranih kola. U sljedećem kolu gostuju kod devetoplasiranog Watforda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!