NaslovnicaVijestiEvo kako je Cristiano Ronaldo svjedočio na sudu

Evo kako je Cristiano Ronaldo svjedočio na sudu

Evo kako je Cristiano Ronaldo svjedočio na sudu

Cristiano Ronaldo danas je svjedočio na sudu na ročištu zbog optužbi za utaju poreza u iznosu od 14,7 milijuna eura.

svjedočio na sudu

Španjolski sudovi nemaju milosti prema najvećim nogometnim zvijezdama kad je riječ o utaji poreza. Poslije Lionela Messija, kome je nedavno izrečena uvjetna kazna od 21 mjeseca u zatvoru, na tapetu se našao i Cristiano Ronaldo. Nogometaš madridskog Reala pojavio se danas pred sudom Posuelo de Alarcon u prijestolnici Španjolske zbog optužbi za utaju poreza od 14,7 milijuna eura.

[su_bonus]

Više od 150 novinara nalazilo se pred sudom, od kojih su ga neki čekali i pet sati, ali bez uspjeha. Portugalac, koji je do sada sve optužbe negirao preko svog agenta, navodno je prihode od prodaje prava na svoje fotografije uplaćivao na račune tvrtki izvan Španjolske.

Neymar poslao zanimljivu poruku sunarodnjaku Philippeu Coutinhu

Jurgen Klopp: Naša sljedeća ponuda za njega će iznositi 300 miliona eura!

Sjajan gest Dortmunda prema mladom nogometašu!

“Da se ne zovem Cristiano Ronaldo ne bih bio ovdje. Ovaj slučaj je samo povezan s mojim imenom, u pitanju je bacanje ljage”, branio se Cristiano.

Ukoliko bude proglašen krivim, Ronalda čeka visoka novčana kazna, kao i moguća uvjetna zatvorska, pošto se po zakonu u Španjolskoj svaka kazna kraća od dvije godine služi uvjetno.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!