NaslovnicaVijestiEvo kako je Higuain prokomentirao uvrede Napolijevih navijača

Evo kako je Higuain prokomentirao uvrede Napolijevih navijača

Gonzalo Higuain, napadač Juventusa je kratko prokomentirao uvrede navijača svog bivšeg kluba, Napolija, nakon utakmice u kojoj je postigao jedini i pobjedonosni gol.

prokomentirao uvrede

Juventus je tako nanio prvi poraz Napoliju ove sezone u Seriji A i smanjio bodovnu razliku dva tima.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Napoli je drugoplasirani tim na tabeli sa 38 osvojenih bodova, dok je Juventus treći sa bodom manje, a na čelnu poziciju izbio je milanski Inter uvjerljivom pobjedom protiv Chieva (5:0).

Argentinac Gonzalo Higuain, koji je golom u Napulju donio pobjedu Juventusu u derbiju sa svojim bivšim klubom Napolijem (1:0), ponovo je tokom cijele utakmice trpio uvrede domaćih navijača, kojima je nekada bio ljubimac.

Gonzalo Higuain otkrio kome je posvetio proslavu gola protiv Napolija

Transfer glasine: Tottenham ostaje bez važnog igrača, Gareth Bale se vraća na Otok, Chelsea dovodi napadača iz Bundeslige

“Neću to da komentarišem. Sve što sam imao, rekao sam na terenu”, bez emocija je izjavio Higuain.

Do poslednjeg trenutka bilo je upitno hoće li sjajni napadač uopće i nastupiti, no na kraju je ipak zauzeo svoje mjesto u startnoj postavi.

“Bio je na operaciji i sve do jučer sam mislio u vrh napada staviti Mandžukića, ali i on se ozlijedio. Gonzalo je imao toliko želje za nastupom da me uvjerio da ga stavim od prve minute. Istina je i da ga je igranje na San Paolu toliko psihički izmorilo da nije mogao odigrati u visokom tempu cijelu utakmicu”, rekao je trener Juventusa, Massimilano Allegri.

Argentinski nogometni reprezentativac je službeno postao novi član talijanskog prvaka Juventusa u srpnju 2016. godine. Argentinac je za torinsku Staru damu potpisao ugovor na četiri godine, a njegov bivši klub Napoli dobio je 90 milijuna eura čime je Higuaín postao treći najskuplji nogometaš u povijesti te je time ostvaren najveći transfer u povijesti talijanske lige. Higuaín u Juventusu zarađuje 7,5 milijuna eura po sezoni što je najveći ugovor u talijanskom nogometu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!