NaslovnicaVijestiEvo kako je Ronaldo reagirao nakon što je Messi osvojio Zlatnu loptu

Evo kako je Ronaldo reagirao nakon što je Messi osvojio Zlatnu loptu

Lionel Messi je u ponedjeljak osvojio Zlatnu loptu po osmi put u svojoj karijeri. Međutim, mnogi ljubitelji nogometa smatraju da nije zaslužio tu nagradu, već da ju je trebao dobiti Erling Haaland.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ovakav stav iznio je i španjolski novinar Tomas Roncero, a njegov video komentirao je i Cristiano Ronaldo.

Pozdrav, prijatelji. Dogodilo se ono što smo znali da će se dogoditi, dali su Messiju još jednu Zlatnu loptu. Otišao se umiroviti u Miami, iako je već izgledalo kao da se umirovio u PSG-u dok se pripremao za Svjetsko prvenstvo. Da, osvojio je Svjetsko prvenstvo, ali sa šest penala… Svjetsko prvenstvo je bilo prije 10 mjeseci, sad je studeni”, rekao je u videu koji je španjolski as objavio na Instagramu i dodao:

“Messi ima osam Zlatnih lopti, a trebao ih je imati pet. Ima Zlatnu loptu koju su trebali dobiti Xavi ili Iniesta, zatim Zlatnu loptu Lewandowskog koji je osvojio šest trofeja u jednoj sezoni i na kraju Haalandovu koji je bio najbolji strijelac sezone.”

Ronaldo, dugogodišnji Messijev rival i vlasnik pet Zlatnih lopti, također se osvrnuo na objavu As-a. Ronaldo je u komentar stavio samo četiri emojija koja se smiju, a mnogi su to protumačili kao ismijavanje odluke da se Messiju dodijeli Zlatna lopta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!