NaslovnicaVijestiEvo kako je Klopp reagovao kad je saznao da je Roma izbacila...

Evo kako je Klopp reagovao kad je saznao da je Roma izbacila Barcelonu

Jurgen Klopp je priznao kako je ostao šokiran nakon što je saznao da je Roma uspjela izbaciti Barcelonu u sinoćnjoj uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Reakcija Jurgena Kloppa

‘Rimska vučica’ je uspjela preokrenuti rezultat iz prve utakmice, koji je glasio 4-1, te je pobjedom od 3-0 prošla u narednu fazu takmičenja zahvaljujući pravilu gola u gostima.

Tim iz talijanske prijestolnice je prošlog ljeta izgubio možda i najboljeg igrača, Mohameda Salaha, koji je prešao u Liverpool u transferu vrijednom 42 miliona eura, a Egipćanin je ove sezone postigao čak 39 golova u dresu ‘Redsa’ u 44 nastupa u svim takmičenjima. Sada postoji velika šansa da će u polufinalu najelitnijeg klupskog nogometnog takmičenja zaigrati upravo protiv svog bivšeg kluba, a njegov trener Jurgen Klopp nije krio iznenađenje nakon prolaska Giallorossija pored vrlo favorizirane Barcelone.

Njemački stručnjak je nakon sinoćnje pobjede protiv Manchester Cityja od 1-2 (1-5) izjavio: “Išao sam u svlačionicu i netko mi je rekao za to. Mislio sam da je u pitanju šala. Nije da ne poštujem Romu, oni su fantastičan tim, samo to nisam očekivao, ali sam znao da je moguće. Izgubili su Salaha i u polufinalu su, to je velika stvar.”

[su_no1forfootball]

Večeras su na rasporedu i preostale dvije utakmice četvrtfinala ovosezonske Lige prvaka. Bayern Munchen će ugostiti Sevillu, protiv koje su slavili u prvoj utakmici rezultatom 2-1, dok nas na Santiago Bernabeuu očekuje vrlo zanimljiv uzvratni duel između Real Madrida i Juventusa, a ‘kraljevi’ imaju veliku prednost od 3-0 iz susreta odigranog u Torinu prošlog tjedna.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio što mu je Pep Guardiola rekao nakon utakmice

0
Nakon dramatične utakmice i serije penala u Manchesteru, Real Madrid se izborio za prolazak u polufinale Lige prvaka, pridruživši se PSG-u, Borussiji i Bayernu. "Ovakva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!