NaslovnicaVijestiEvo kako je Luka Modrić izbjegao zatvorsku kaznu!

Evo kako je Luka Modrić izbjegao zatvorsku kaznu!

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i veznjak madridskog Reala Luka Modrić, koji bi se u utorak trebao pojaviti pred istražnim sucem zbog optužbi za utaju poreza, prema pisanju El Munda nagodio se i tako izbjegao zatvorsku kaznu.

Nekadašnjeg nogometaša zagrebačkog Dinama i Tottenhama državno odvjetništvo optužilo je za utaju poreza u iznosu od 870.728 eura, a kako piše ugledni list, Modrić će platiti milijun eura kako bi izbjegao kaznu, s kojom su se zbog istih optužbi suočavali i najbolji nogometaši današnjice Cristiano Ronaldo i Leo Messi.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Državno tužilaštvo Modrića i njegovu suprugu Vanju tereti za prijevaru porezne uprave, tako što su u Luksembrug osnovali privatnu tvrtku kako bi izbjegli plaćanje poreza na prihod ostvaren od Lukinih sponzorskih ugovora.

Transfer glasine: Alexis do kraja sedmice napušta Arsenal koji je već pronašao njegovu zamjenu vrijednu 90 miliona eura, veznjak iz Bundeslige na meti tri velikana

ZVUČI NEVJEROVATNO: Harry Kane predsjedniku kluba Perezu postavio pet uslova pod kojim će doći u Real Madrid

Kako su prenijeli mediji iz Španije tužiteljstvo je podnijelo optužnicu protiv Lukine supruge Vanje, koja je direktorica familijarne tvrke S.a.r.l. koju je osnovao Luka Modrić smatraju istražitelji, te ta tvrtka nije postojala dok Luka nije došao u Real.

Luka Modrić je sve to demantovao, te rekao da nema ništa on s tim – tvrdi blizak izvor Real Madridu.

Football Leaks je priznao da imaju dokument u kojoj se jasno vidi da Modrić u poreznoj prijavi nije prijavio 2013. godine prihod koji je dobio od komercijale.

Madridski Real je na račun te tvrtke 2013. godine platio 552.485 eura, da bi sljedeće godine na isti račun leglo još 1.1 milijun eura od europskog i španjolskog prvaka. Državno odvjetništvo tvrdi da Modrić u poreznoj prijavi nije naveo taj prihod, a samim tim je izbjegao i plaćanje poreza na tu sumu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!