NaslovnicaVijestiEvo kako je Wenger objasnio poraz od Kölna

Evo kako je Wenger objasnio poraz od Kölna

Arsene Wenger objasnio je razloge poraz od Kolna u utakmici petog kola grupne faze Lige Europe, u utakmici u kojoj su poraženi minimalnim rezultatom, i to pogotkom iz penala.
Wenger objasnio
Menadžer Arsenala Arsene Wenger razočaran je porazom u Kölnu (1:0) i poručio da će se njegov tim iskupiti protiv BATE-a u posljednjem kolu H skupine i tako pomoći Crvenoj zvezdi ka prolazu u nokaut fazu Lige Europe.
[su_no1forfootball]
Arsenal je unatoč porazu prošao u šesnaestinu finala Lige Europe s prvog mjesta, ali se sada zakomplicirala situacija u skupini jer Zvezda ima šest bodova, koliko i Köln, a BATE jedan manje.

“Izgubili smo meč u kojem je protivnik imao samo jedan udarac ka našem golu, ne računajući penal. Uvijek nam malo nedostaje da damo gol. Köln se branio iznimno i za njih je to bila savršena noć”, rekao je Wenger nakon utakmice u Njemačkoj.

On je obrazložio da je Jack Wilshere stvorio mnogo prilika suigračima i sebi, ali da zajedno s Dannyjem Welbeckom i Olivierom Giroudom nije imao sreće u završnici.

“Činjenica je da smo ispunili cilj osvajanjem prvog mjesta kolo prije kraja i osjećamo se kao da smo odradili sav posao. Ipak, imamo duel s BATE-om koji nam natjecateljski ništa ne znači, ali želimo pobjedu”, dodao je Francuz.

U posljednjem kolu 7. prosinca Crvena zvezda dočekuje Köln na stadionu Rajko Mitić, a Arsenal momčad BATE-a na Emiratesu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!