NaslovnicaVijestiEvo kako najlakše doći do ulaznica za Svjetsko prvenstvo 2018. koje se...

Evo kako najlakše doći do ulaznica za Svjetsko prvenstvo 2018. koje se igra u Rusiji

Evo kako najlakše doći do ulaznica za Svjetsko prvenstvo 2018. koje se igra u Rusiji! Prve ulaznice za Svjetsko prvenstvo 2018. koje se igra u Rusiji bit će puštene u prodaju u četvrtak ujutro. Cijene ulaznica će se kretati od 79 funti za drugu fazu natjecanja u grupi, pa sve do oko 829 funti za konačni, finalni meč, na stadionu Luzhniki  u Moskvi.

Evo kako najlakše doći do ulaznica za Svjetsko prvenstvo

Najskuplja ulaznica za završnicu Svjetskog prvenstva 2014. godine iznosila je 678 funti, što znači da će naredno ljeto najskuplja ulaznica za finale koštati čak 150 funti više. Ruski državljani će u međuvremenu imati priliku kupiti diskontirane ulaznice za sve utakmice Svjetskog prvenstva, u skladu s pravilima o ulaznicama koje lokalnim stanovnicima nude nešto jeftinije karte.

“Omogućili smo takav sustav za ulaznice koji će omogućiti svim ljubiteljima nogometa, priliku da osiguraju ulaznice, po pristupačnijim cijenama”, izjavio je glavni tajnik FIFA-e, Fatma Samoura.

>> Eden Hazard objasnio zašto se nikada neće pridružiti Neymaru u PSG

Oni koji žele putovati u Rusiju sljedećeg ljeta moći će svoje prijave za ulaznice podnijeti putem službenog internet portala FIFA-e, a ulaznice će se prodavati u dvije faze. Aplikacije tijekom prve faze, koja počinje prije 12. oktobra 2017. godine, ulaze u slučajni odabir, ukoliko interes za ulaznice bude veći od broja dostupnih ulaznica koje će se prodavati u prvoj fazi.

Kandidati će biti obaviješteni o ishodu njihove prijave do 16. novembra. Prva faza prodaje ulaznica zatvara se prije 28. novembra, tijekom kojeg preostale ulaznice postaju dostupne u slobodnoj prodaji.

Druga faza započinje 5. decembra nakon izvlačenja grupa za Svjetsko prvenstvo, a od 18. aprila do 15. jula,  u ponudi će biti  i “last-minute”  prodaja ulaznica, koja će trajati sve do kraja Svjetskog prvenstva.

Prva utakmica Svjetskog prvenstva, na kojoj će igrati domaćin Rusija, igra se u četvrtak, 14. juna 2018. godine u 18:00 sati po lokalnom vremenu, odnosno u 20:00 po centralno evropskom vremenu.

Sedam zemalja uz domaćina Rusiju već je obezbjedilo mjesto na Svjetskom prvenstvu a to su: Brazil, Belgija, Iran, Meksiko, Japan, Saudijska Arabija i Južna Koreja.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!