NaslovnicaVijestiEvo kako smo kupili najnoviji iPhone XS za 10€

Evo kako smo kupili najnoviji iPhone XS za 10€

Zvuči nevjerojatno ali je istinito! Kupili smo najnoviji iPhone XS sa svega 10€, među prvima, budući da će uređaj biti dostupan tek od 28. rujna. Otkrivamo kako nam je to pošlo za rukom, te kako isto možete napraviti i vi.

kupiti iPhone XS

Još početkom tjedna uplatili smo 10€ na listić sa svega dva para i koeficijentom 104,00. Na SvijetKladjenja forumu podijelili smo listić koji smo odigrali te napisali najavu utakmice i ičekivanja za utakmicu Cleveland Brownsa i New York Jetsa te sugerirali okladu sa koeficijentom 8,00. Na naše zadovoljstvo, kao i zadovoljstvo članova SvijetKladjenja foruma oklada je dobitna.

Evo i kako je najava utakmice i izgledala.

Treće kolo NFL-a otvorit će Jetsi i Brownsi. Ono što se odmah da primjetiti jest da je granica za zbroj poena izuzetno, gotovo rekordno mala. Naravno razlog za to su, prema mišljenju bookmakera čvrste obrane i slabi napadi, te naglasak na probijanjima.

Cleveland Brownsi su prvu utakmicu odigrali neodlučeno protiv Pittsburg Stillersa. Ova utakmica ušla je u anale buduće da se godinama nije deslo da utakmica koja je otišla u over time, u 15minuta OT-a završi 0:0 te da konačni rezultat bude X. To se nije dogodilo godinama, mislim od 1984. a onda smo u dva kola vidjeli dvije takve situacije..

Clelvenad je u prošlom kolu senzacionalno vodio protiv New Orleansa Saintsa da bi u zadnjoj četvrtini prosluli vodstvo od dva posjeda i izgubili sa filed golom u zadnjoj minuti. Nitko nije očekivao da će pružiti tako dobar otpor i biti blizu pobjede.

Jetsi su pak zgazili Detroit, 31 razlike da bi u šrošlom kolu odigrali kilavu utakmica sa MiamiDolphinsima u kojoj su izgubili 20:12.

Samtram da bi trebali gledati neizvjesnu i zanimljivu utakmicu u kojoj bi jedan posjed mogao odlučiti. Lako moguće da ćemo vidjeti i over jer je granica izuzetno niska, i 1-2 touchdowna ili interceptiona mogu donjeti velik broj poena…
Budući da očekujem neizvjesnu utakmicu vidim veliki value u okladi da će NY Jetsi voditi na poluvremenu a da će Cleveland slaviti na kraju. Naravno, ovo nije oklada za maksimalne uloge, međutim koeficijent 8,00 mi se čini prevelik na ovaj tip oklade, pogotovo ako očekujem neizvjesnu utakmicu. Vidjet ćemo tko će imati prvi posjed ali izuzetno puno puta se pokazalo da momčadi izgledaju sasvim drugačije u prvom i drugom poluvremenu i ne vidim zašto npr. Jetsi ne bi vodili npr. 14-10 na poluvremenu te zašto na kraju Cleveland ne bi slavio. Mislim da je oklada vrijedna rizika, odnosno da je koeficijent super za probati.

Cijena iPhone XS-a je 1.589$ (256GB) a taj iznos smo podmirili sa početkom tjedna uloženih 10€. Isto možete, sa vremenom, napraviti i vi!

Ako želite zaraditi na kladionici otvorite online račune za klađenje te se pridružite profesionalnim kladioničarima na SvijetKladjenja forumu. Ništa ne prodajemo i sve informacije su potpuno besplatne!

PRIDRUŽI SE PROFESIONALNIM KLADIONIČARIMA

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ sort=’desc’ ]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!