NaslovnicaVijestiDobitni listići: Evo kako smo u nedelju ostvarili dobitak od 1500€

Dobitni listići: Evo kako smo u nedelju ostvarili dobitak od 1500€

Protekli vikend je na našem Svijet Kladjenja FORUMU prošao fenomenalno. Nakon internacionalne pauze, ponuda je napokon bila mnogo bolja što su naši članovi znali iskoristiti. Lige petice su se vratile, a i pored mnogih iznenađenja, uspjeli smo ostvariti dobitak od 1524 €.

Sve je počelo sa objavom u nedelju, kada je jedan od administratora objavio listić sa sedam odigranih parova sa kvotom 4.00 na koji je uplatio čak 380€. Na listiću je odigao pobjedu AEK-a i Dinamo Zagreba po kvotama 1.28 i 1.25.

Screenshot_30.png

AEK je lagano prošao (3-0), s obzirom da smo u bet365 kladionici imali uključen Early Payout, te nakon što su poveli sa dva gola razlike, oklada je automatski bila dobitna. To je jedna od velikih prednosti najbolje svjetske kladionice.

Zagrepčani su se malo namučili u Istri, ali su uspjeli na krilima Oršića ostvariti konačnu pobjedu od 2-1. Na listiću se također našao par iz finala afričkog kupa nacija u kojem su se sastali Senegal i Egipat. Kvota na manje od 2.5 gola bila je 1.28, a rezultat od 0-0 bio je savršen.

Administrator je na listiću dana odigrao i pobjedu Rangersa u barem jednom poluvremenu po kvoti 1.25, što je također prošlo bez problema, jer je bivši tim Stevena Gerrarda ostvario pobjedu od 5-0. Ta je utakmica bila pogođena već u prvom poluvremenu, jer su škotski prvaci vodili sa 1-0.

Preostala tri para su bila overi u košarci koji su također prošli prilično lagano. Objava je bila u ranim jutarnjim satima, tako da su svi ostali članovi imali skoro cijeli dan da isprate ovaj listić, a oni koji su to uradili nisu se pokajali. Pridružite nam se na Svijet Kladjenja FORUMU i uzmite dobitne listiće svakodnevno.

76FC795B-6600-4B0B-8A94-7C2E3EBF7E20.jpeg

Listić je također bio objavljen dosta ranije i na našim Whatsapp i Viber grupama, gdje nam se također možete pridružiti.

REGISTRIRAJ SE NA FORUM

Whatsapp.png
viber.jpg

Pored toga bet365 kladionica novim članovima daje bonus dobrodošlice od 25€, promocija koju odmah možete iskoristiti.

OTVORI RAČUN I UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!