NaslovnicaVijestiSa pet novih pojačanja, evo kako će izgledati sastav Chelseaja za 2020/21

Sa pet novih pojačanja, evo kako će izgledati sastav Chelseaja za 2020/21

Chelseajev posao u ljetnom prijelaznom roku pokazuje nam koliku promjenu je Frank Lampard napravio u sastavu od prošle godine, a evo i kako bi mogla izgledati prva postava Chelseaja za sezonu 2020/21.

Sa pet novih

Chelseaju očigledno ne smeta pandemija koronavirusa kada se radi o novim pojačanjima.

Budući da je većina timova štedljiva zbog ekstremnih gubitaka u ovoj krizi, Chelsea je krenuo upravo suprotno i potrošio je najviše novca ikada.

Kad su Hakim Ziyech i Timo Werner već poptisali, prihvaćena je ponuda od 100 milijuna eura za Kaija Havertza, a prema osobnim uvjerima dogovorenim sa Benom Chilwellom i Thiagom Silvom, Chelsea će potrošiti više od 230 milijuna funti, a to ne uključuje ekstremnu naknadu koju će tražiti Silva za potpisivanje.

U svojoj prvoj utakmici kao menadžer Chelseaja, Lampard je poražen sa 4-0 protiv Manchester Uniteda koji je započeo u toj utkamici sa Jesse Lingardom, Andreas Pereirom i Scott McTominayom. Chelseajeva postava je izgledala ovako:

Kepa Arrizabalaga, Kurt Zouma, Andreas Christensen, Emerson Palmieri, Cesar Azpilicueta, Jorginho, Mateo Kovacic, Ross Barkley, Mason Mount, Tammy Abraham i Pedro.

A predviđeni sastav kojeg bi Chelsea trebao imati za sljedeću sezonu izgleda ovako:

Kepa Arrizabalaga, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Kurt Zouma, Ben Chilwell, N’Golo Kante, Kai Havertz, Mason Mount, Hakim Ziyech, Christian Pulisic, Timo Werner.

Chelsea svoju sljedeću utakmicu igra u Premier ligi 14. rujna gdje će ići u goste Brightonu. U toj utakmici su favoriti sa koeficijentom 1.70 u bet365 kladionici, a sa ovakvom ekipom, to će biti lagana pobjeda.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!