NaslovnicaVijestiEvo kako su reagovali iz Atletico Madrida kad su saznali da Griezmann...

Evo kako su reagovali iz Atletico Madrida kad su saznali da Griezmann nije među finalistima za najboljeg igrača svijeta!

FIFA je jučer na službenoj stranici otkrila tko su tri preostala finalista koja imaju priliku osvojiti nagradu za najboljeg igrača svijeta, a riječ je o Luki Modriću, Cristianu Ronaldu i Mohamedu Salahu.

Griezmann nije među finalistima

Trenutni vlasnik nagrade je Cristiano Ronaldo, koji je ranije ovog ljeta prešao u redove Juventusa, a ovaj put će mu glavni konkurent biti donedavni suigrač iz Real Madrida Luka Modrić.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Izostanak zvijezde Barcelone Lionela Messija je iznenadio mnoge, kao i izostanak napadača Atletico Madrida i Francuske Antoinea Griezmanna. Griezmann je postigao gol u finalu protiv Hrvatske na Svjetskom prvenstvu koje su ‘Trikolori’ osvojili, a također je krajem prošle sezone osvojio Europsku ligu sa ‘Jorgandžijama’, kao i UEFA Superkup početkom ove sezone.

Odluka FIFA-e je toliko iznenadila sve u madridskom klubu, da su na službenoj twitter stranici odlučili postaviti fotografiju Griezmanna sa ta tri osvojena trofeja, te u opis napisali ‘riječi nisu potrebne’. Ipak, Francuz još uvijek ima priliku osvojiti daleko prestižniju individualnu nagradu, a riječ je o Zlatnoj lopti, koju dodjeljuje francuski magazin France Football krajem godine. On je 2016. godine u izboru za ovu nagradu završio na trećem mjestu, a njegov trener Diego Simeone mišljenja je kako 27-godišnjak ovaj put ima daleko više šansi.

Argentinski stručnjak je izjavio: “Jasno je kako je Griezmann u dobroj poziciji da osvoji Zlatnu loptu. Nogomet je čudesan i ne postoji jedna formula za pobjedu, možete pobjeđivati na različite načine. To smo vidjeli na Svjetskom prvenstvu kada je u pitanju Francuska, koja je osvojila trofej igrom koja ima karakteristike slične Atletico Madridu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!