NaslovnicaVijestiEvo kako su Valverde i Iniesta vidjeli šokantno ispadanje Barce od Rome

Evo kako su Valverde i Iniesta vidjeli šokantno ispadanje Barce od Rome

Ernesto Valverde, trener Barce i kapetan Andres Iniesta prokomentirali su šokantno ispadanje Barce od Rome u četvrtfinalu Lige prvaka.

Nogometaši i uprava Barcelone su tužni nakon šokantnog ispadanja Lige prvaka, dok je Andres Iniesta rekao da je protiv Rome vjerojatno igrao posljednju utakmicu u ovom natjecanju.

“Moguće je da je ovo posljednja utakmica za Barcelonu u Ligi prvaka, ali sada nije vrijeme za slanje takvih poruka”, rekao je španjolskim medijima.

[su_no1forfootball]

Barcelona je u prvom susretu ispustila prednost od 4: 1, i Roma je u uzvratu slavila sa uvjerljivih 3:0, eliminirajući ih u četvrtfinalu Lige prvaka.

Iniesta, legenda kluba, rekao je da igrači moraju učiniti sve kako bi osvojili trofeje na preostala dva natjecanja u kojima sudjeluju.

“Nismo očekivali ovo i to je bolno. Povrijeđeni smo i nije pitanje hoće li nam netko oprostiti ili ne, jer je naša želja za pobjedom uvijek ista”, rekao je.

Zbog ove reklame se svi smiju Messiju i Barceloni nakon debakla od Rome

IZLIV FRUSTRACIJA U BARCELONI: Lionel Messi pronašao glavnog krivca za poraz od Rome

Predsjednik nogometnog kluba Barcelona Josep Maria Bartomeu ispričao se zbog ispadanja.

“Žao mi je, Roma je bila bolja na terenu, vjerovala je i pokazala kako je kada naporno radite. Ovo će utjecati na nas, ali nadam se da će se igrači oporaviti pred vrlo važne utakmice”, rekao je prvi čovjek katalonskog kluba.

Bartomeu nije mogao reći hoće li Ernesto Valverde ostati trener, ali klub je spreman boriti se za sve trofeje sa ili bez njega.

Valverde je rekao da nakon ispadanja nema drugog načina nego da budu uzdignute glave.

“Moramo se oporaviti jer ostala su još dva natjecanja koja možemo osvojiti. Želimo to, a takav je nogomet, i ne mogu kritizirati svoje igrače ni za što”, rekao je Valverde.

Naglasio je kako osjeća punu odgovornost.

“Apsolutno, trener je odgovoran za sve, ja sam taj koji odabire ekipu, pravi promjene promjene, priprema momčad, sve … Vidljiva glava tima”, rekao je Valverde.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!