NaslovnicaVijestiEvo kako Van Gaal može vratiti povjerenje navijača Manchester Uniteda

Evo kako Van Gaal može vratiti povjerenje navijača Manchester Uniteda

Evo kako Van Gaal može vratiti povjerenje navijača Manchester Uniteda. Trener Manchester Uniteda, Louis van Gaal bi mogao poboljšati odnose sa navijačima kluba ukoliko uspije da pobijedi Liverpool ove nedelje.

Evo kako Van Gaal može vratiti povjerenje navijača

Holanđanin je pobijedio (2-1) na prvom gostovanju na Anfieldu marta prošle godine, i ponovo će željeti da učini isto da bi vratio povjerenje među navijačima.

Uprkos tome što nije uspio da zadrži vodstvo na gostovanju kod Newcastlea u utorak navečer, njegova ekipa je u znatno boljoj formi i impresionirali su vjerne navijače sa Old Trafforda svojim tečnim nogometom – činjenica je da su uspjeli postignuti tri gola u 90 minuta.

Igraju mnogo bolje i mnogo tečnije, a to je ono što su navijači i tražili od Van Gaala, koji je uspio odigrati sedam remija bez golova ove sezone.

Bez obzira na ogromne sume novca koje je potrošio Louis van Gaal od svog dolaska, još uvijek je u potrazi za novim investicijama u ovom prelaznom roku.

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

Veliki broj povreda će Van Gaal natjerati da bude vrlo aktivan do kraja januara i već se sprema dovesti neke igrače.

Imajući to u vidu, navijači traže neku nadu i moral koji su potrebni nakon njihove eliminacije u grupnoj fazi Lige prvaka i pada sa vrha Premier lige od novembra prošle godine.

A najbolji način da vrati povjerenje i nadu navijačima je da pobijedi jednog od najvećih rivala na Anfieldu.

Navijači Uniteda još uvijek imaju drage uspomene nevjerovatnog gola Juana Mate koji je osigurao sva tri boda na prošlom gostovanju u Liverpoolu. Ukoliko holanđanin pobijedi Liverpool i ove sedmice, onda njegovo otpuštanje možda više ne bi bilo u prvom planu.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!