NaslovnicaVijestiEvo kakvi su koeficijenti za utakmice osmine finala Lige Prvaka

Evo kakvi su koeficijenti za utakmice osmine finala Lige Prvaka

Evo kakvi su koeficijenti za utakmice osmine finala Lige Prvaka. Ždrijeb Lige prvaka se održao u ponedjeljak u 12 sati gdje smo saznali sve utakmice osmine finala.

koeficijenti za utakmice

Očekuju nas neke od najzanimljivijih utakmica u svijetu nogometa, a one koje su nam zapale za oko su utakmica između Tottenhama i Borussije Dortmund, zatim Manchester Uniteda i PSG-a, Atletico Madrida i Juventusa i na kraju Liverpoola i Bayerna.

Odmah nakon ždrijeba, bet365 kladionica nam je izbacila koeficijente za sve utakmice koje se igraju u osmini finala Lige prvaka.

Manchester United – PSG bet365

Jedan od najzanimljivijih susreta osmine finala Lige prvaka nas očekuje i na Old Traffordu 12. veljače kada će Manchester United dočekati francuskog prvaka PSG-a. Uzvrat se igra 6. ožujka.

Kao što smo svi i pretpostavljali, PSG je favorit u ovoj utakmici sa koeficijentom od 2.10, nakon niza loših rezultata Jose Mourinha ove sezone, dok je koeficijent na ekipu Portugalca na Old Traffordu 3.30, ali nikada ne otpisujte Crvene đavole na njihovom sopstvenom terenu.

PSG je također ogroman favorit za prolazak u četvrtfinale, nakon što je koeficijent na njihov prolazak vrlo nizak i iznosi 1.20, dok je United ogroman austajder sa koeficijentom od 4.33.

Roma – Porto bet365

Roma će u prvoj utakmici osmine finala ugostiti portugalskog prvaka Porta na svom Olimpico stadionu 12. veljače, dok će se uzvrat igrati 6. ožujka.

Roma je favorit u prvoj utakmici na svom stadionu sa koeficijentom od 2.05, dok bet365 kladionica daje šanse i Portu sa koeficijentom od 3.60, što ne treba zanemariti, jer su oni ipak portugalski prvaci.

Uprkos tome što je Roma favorit u prvoj utakmici, Porto je favorit za prolazak dalje sa koeficijentom od 1.75, dok je na Romin prolazak u četvrtfinale 2.00.

Tottenham – Borussia Dortmund bet365

Tottenham će u prvom susretu osmine finala Lige prvaka dočekati Borussiju Dortmund, možda čak i na svom novoizgrađenom stadionu, ukoliko bude završen do tada. Ukoliko ne bude završen stadion, onda će njihov doček morati da bude na Wembleyu 13. veljače 2019. godine. Uzvrat se 5. ožujka 2019. godine na Westfalen stadionu.

Tottenham je favorit u prvoj utakmici baš kao što smo i očekivali sa koeficijentom od 2.00, dok je na pobjedu Dortmunda u tom susretu koeficijent 3.60. Oni su autsajderi u gostima kod Tottenhama, međutim za prolazak dalje su favoriti sa koeficijentom od 1.80, dok je na Tottenham 1.95.

Ajax – Real Madrid bet365

Ajax zaista nije imao sreće u ovom izvlačenju nakon što su dobili Real Madrida u osmini finala Lige prvaka. Međutim, Real Madrid ne igra baš u najboljoj formi otkako im je Cristiano Ronaldo otišao, tako da će i ovo biti jedan vrlo zanimljiv susret. Prva utakmica se igra na Johan Cruijff Areni, gdje je Ajax ogroman autsajder sa koeficijentom 4.00, dok je na pobjedu Real Madrida koeficijent 1.80. Uzvrat se igra na Santiago Bernabeu 5. ožujka 2019. godine.

Što se tiče kvalifikacija u četvrtfinale, Real Madrid je očekivano veliki favorit sa koeficijentom od 1.18, dok je na Ajaxov prolaz dalje koeficijent 4.50.

Lyon – Barcelona bet365

Lyon će snage u osmini finala Lige prvaka odmjeriti sa Barcelonom na Groupama stadionu u prvoj utakmici koja se igra 19. veljače 2019. godine, gdje je Barcelona očekivano favorit sa koeficijentom od 1.53, dok je na pobjedu Lyona u toj utakmici koeficijent 5.50 što ih čini velikim autsajderima.

Barcelona je apsolutni favorit i za prolazak u četvrtfinale sa koeficijentom 1.07, dok je na Lyon 9.00 što se može promijeniti zavisno od rezultata u prvoj utkamici. Uzvrat se igra 13. ožujka 2019. godine na Nou Campu.

Liverpool – Bayern Munchen bet365

Liverpool je u osmini finala izvukao vrlo teškog protivnika iz Njemačke. Naime, to je Bayern Munchen koji će biti veliki autsajder sa koeficijentom od 3.75 u prvoj utakmici koja se igra na Anfieldu 19. veljače. Liverpool je favorit na svom stadionu sa koeficijentom od 1.95 i to sa pravom, nakon što su u posljednje vrijeme zabilježili fenomenalne rezultate.

Što se tiče prolaska u četvrtfinale, bet365 kladionica nam nije dala favorita, te je na oba kluba koeficijent za prolazak dalje 1.90. Uzvratni susret se igra na Allianz Areni 13. ožujka 2019. godine.

Schalke – Manchester City bet365

Schalke nije imao sreće i izvukao je vrlo jakog Manchester Cityja, a prvu utakmicu će ova dva kluba igrati na Veltins-Areni u Gelsenkirchenu 20. veljače, dok će se uzvrat na Etihadu igrati 12. ožujka.

Schalke je očigledni autsajder u ovoj utakmici, nakon što je bet365 kladionica postavila koeficijent na njihovu pobjedu 7.50, dok je čak i u gostima ekipa Pep Guardiole veliki favorit sa koeficijentom od 1.36.

Koeficijent na prolazak favorita Manchester Cityja u ovom susretu je 1.04, što je vrlo nisko, dok je na Schalke koeficijent čak 13.00 da će proći dalje.

Atletico – Juventus bet365

Veliki derbi nas očekuje u glavnom gradu Španjolske kada se Atletico Madrid i Juventus budu sastali u osmini finala Lige prvaka 20. veljače na Wanda Metropolitanu, dok će se uzvrat u Torinu igrati 12. ožujka.

Blagi favorit u ovoj utakmici je Atletico Madrid sa koeficijentom na njihovu pobjedu koji iznosi 2.50, dok je na Juventus 2.80. Međutim, favorit za prolazak u četvrtfinale je Juventus sa koeficijentom od 1.40 na njihov prolaz, dok je na Atletico Madrida čak 2.62.

UPLATI

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!