NaslovnicaVijestiEvo koji broj će Diego Costa nositi u Atletico Madridu

Evo koji broj će Diego Costa nositi u Atletico Madridu

Evo koji broj će Diego Costa nositi u Atletico Madridu. Napokon se događa. Diego Costa će se vratiti svom voljenom Atleticu, tri godine nakon odlaska u Chelsea. Klubovi su se složili za oko 50 milijuna funti naknade podložne osobnim uvjetima i medicinskom pregledu.

Evo koji broj

Costa je uživao u dvije sezone sa Atleticom prije nego što je zamijenio Madrid sa Londom 2014. godine. U sezonama 2013/14 je postigao 36 golova na svim natjecanjima, što je uključivalo i finale Lige prvaka.

Sada je spreman da to pokuša ponovo napraviti u La Ligi, a još jednom će mu biti dodijeljen novi broj u momčadi.

Prema The Sunu, Costa će nositi broj 18, umjesto njegovog omiljenog broja 19, taj broj je trenutno zauzet od strane Lucasa Hernandeza.

Uprkos solidnoj sezoni Coste pod vodstvom Contea prošle sezone, Conte je napadača otpisao i rekao da ga nema u planovima za sljedeću sezonu. 28-godišnjak je postigao 20 golova, dok je Chelsea ponovo stekao titulu Premier lige.

[su_bonus]

Smatran je kao višak u Chelseaju, a Conte mu je poslao sljedeću poruku:

“Zdravo Diego, nadam se da si dobro, hvala ti na sezoni koju smo proveli zajedno. Želim ti sreću u sljedećoj sezoni, ali nisi u mojim planovima”.

Još u srpnju, Diego Costa je potvrdio glasine da je na rubu napuštanja Chelseaja i da je nosio dres Atletico Madrida dok se zabavljao u Lagartu u Brazilu.

28-godišnjak se snimao na Instagramu gdje ima 2.5 milijuna sljedbenika, potaknuvši mnoge kritike od navijača Chelseaja na platformi društvenih mreža.

Također je došlo do izražaja kako je rekao Cesc Fabregasu da mu zagrli Antonio Contea. Ne, ovo nije šala.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!