NaslovnicaVijestiEvo kolika je Messijeva nova godišnja plaća!

Evo kolika je Messijeva nova godišnja plaća!

Dogovor je pao! Barcelona i Leo Messi su postigli dogovor o novom ugovoru, kojim će Argentinac ostati u klubu do 30. juna 2021. godine, a sa povišicom njegova godišnja plaća će biti rekordna u europskom nogometu!

godišnja plaća

Sjajni Argentinac postigao je dogovor sa klubom u kojem je od svoje 13. godine, odakle je stigao iz podmlatka Newell’s Old Boysa. Barca se ponudila da plaća sve troškove Messijevog liječenja, pošto je imao problem sa hormonom rasta.

Ostalo je, što se kaže, povijest, omaleni Argentinac je izrastao od jednog od najboljih nogometaša ikada, osvojio je čak pet Zlatnih lopti, po čemu je rekorder, četiri Zlatne kopačke (nagrada za najboljeg europskog strijelca), te četiri Lige prvaka sa Barcom.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Sa nacionalnim timom nije imao toliko uspjeha, pošto je poražen u sva 4 seniorska finala (Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014, te 3 Copa Americe), a jedino je uspio da osvoji naslov na U20 prvenstvu 2005, te Olimpijske igre u Pekingu 2008.

Ugovor će biti postignut nakon što se Messi vrati sa odmora i medenog mjeseca, pošto se nedavno oženio sa svojom djevojkom iz djetinjstva, Antonellom Roccuzzo.

Iz kluba su istaknuli “da su vrlo srećni produžetkom ugovora, te posvećenosti Messija, najboljeg nogometaša u povijesti, koji je čitavu svoju profesionalnu karijeru proveo u Barce, predvodivši tim u eri izuzetnog uspjeha, nešto što nikada nije viđeno u svjetskom nogometu”.

Mladi branič polaskan interesom Barcelone: Valverde sprema ponudu od 45 milijuna funti za 21-godišnjaka

Barcelona sprema veliku ponudu za igrača Real Madrida: Valverde ga želi na Nou Campu

Messi šokirao izjavom: Kada se vratim u Barcelonu, ne želim ga više vidjeti u klubu

Po novom ugovoru, njegova godišnja plaća će iznositi vrtoglavih 30,034 milijuna eura (569.000€ sedmično), što će ga učiniti ubjedljivo najplaćenijim fudbalerom u Europi.

Za potpis ugovora će dobiti 30 milijuna eura “na ruke”, što znači da će za samo godinu dana zaraditi čak 60 milijuna, i to bez bonusa, sponzorskih ugovora te prava na lik i djelo.

U novi ugovor je unijeta i otkupna klauzula u iznosu od 300,34 milijuna eura, koliko je minimalna svota koju će morati da izdvoji bilo koji klub zainteresiran da ga dovede u svoje redove.

Ugovor je produžen do 30. srpnja 2021. godine, kada će Messi napuniti 34 godine, uz opciju produženja na još godinu dana.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!