NaslovnicaVijestiEvo koliko će Tevez morati platiti za svaki kilogram viška

Evo koliko će Tevez morati platiti za svaki kilogram viška

Nogometaši Shanghai Shenhua se nakon jednomjesečne pauze vraćaju na teren, a otkirveno je koliko će Tevez morati platiti zbog viška kilograma.

Tevez morati platiti

Naime, trener kineskog kluba upozorio je svoje igrače da se moraju vratiti na pripreme u dobroj formi, a ukoliko to ne bude slučaj, onda će snositi novčane sankcije.

Shanghai je ove sezone osvojio Kup, te se plasirao u azijsku Ligu prvaka, a čelnici kineskog kluba su dozvolili svojim igračima da se njihova kilaža smije povećati za samo dva kilograma.

Ukoliko igrač bude imao više od dva kilograma, morat će za svaki kilogram platiti 11.500eura.

Igrači imaju i poseban plan prehrane, te svi igrači moraju konzumirati pet različitih vrsta voća i povrća. Ova odluka se neće svidjeti njihovoj najvećoj zvijezdi Carlosu Tevezu, a njega je trener Wu Jingui par puta opominjao zbog toga što ‘nakupi’ višak kilograma.

[su_live_koeficijenti]

Osim ovog, kineski klub od Argentinac traži odgovor o svojoj budućnosti u ovom klubu, kako bi oni na vrijeme mogli razmišljati o sljedećem napadaču.

“Tevez odlučuje hoće li ostati s nama ili će nas napustiti. Dok ne donese odluku, njegova neodlučnost će mnogo utjecati na njegove utakmice”, rekali su čelnici kineskog kluba.

“Imali smo par dobrih ponuda za njega, ali mi smo ekipa koja neće prodati igrača ukoliko to igrač ne želi. Mi smo svjesni toga da ne možemo zadržati igrača koji svim silama želi završiti karijeru u Boca Juniors.”

“Naša momčad želi da ima Tveza, te da igra u svom najboljem izdranju, ali ipak na njemu je zadnja riječ.”

Carlos Tevez u Kini sedmično zaradi 615.000 funti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!