NaslovnicaVijestiJedna od najzgodnijih nogometašica uskoro će se pojaviti na stranicama za odrasle,...

Jedna od najzgodnijih nogometašica uskoro će se pojaviti na stranicama za odrasle, a evo koliko zarađuje od svake objave na Instagramu

Alisha Lehmann, švicarska nogometna reprezentativka, slovi za jednu od najljepših nogometašica na svijetu. Ova 24-godišnja napadačica engleske Aston Ville privukla je pozornost svojim nastupima na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Australiji i Novom Zelandu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nedavno je Lehmann otvorila stranicu na kojoj prodaje svoje osobne fotografije. Na Instagramu je prati više od 15 milijuna ljudi. Prema analizi vrijednosti njezinih objava, utvrđeno je da Alisha zarađuje oko 245.000 funti svaki put kad objavi novu fotografiju na Instagramu.

U skladu s tim, pripremila je kalendar za sljedeću godinu koji također uključuje neke njezine intimnije fotografije. Cijena kalendara će se kretati između 51 i 67 funti.

Njezina godišnja plaća u Aston Villi iznosi oko 200.000 eura, a kako doznaju engleski mediji, prihvatila je ponudu jedne od tvrtki koja objavljuje fotografije na stranicama za odrasle, s kojom će ubuduće surađivati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!