NaslovnicaVijestiEvo koliko je ozbiljna Salahova ozljeda i koliko će pauzirati

Evo koliko je ozbiljna Salahova ozljeda i koliko će pauzirati

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp otkrio je koliko je ozbiljna Salahova ozljeda, koji je morao napustiti teren nakon samo pola sata igre zbog ozljede ramena, poslije duela sa Sergiom Ramosom.

Nijemac je otkrio da ozlijeda Mohameda Salaha nije teže prirode i da će, na zadovoljstvo brojnih ljubitelja nogometa, ovaj igrač nastupati na Svjetskom prvenstvu.

Kraljevski klub je u tom duelu slavio 3:1, a Karijusove greške su ga obilježile. Real je poveo poslije greške njemačkog vratara koji je izveo loptu preblizu Karima Benzeme, koji je uspio provesti u mrežu. Nešto kasnije, lopta mu je prošla kroz prste poslije nevjerojatnog udarca Gareta Balea iz velike daljine.

[su_watch_live_football]

Pored Kariusovih grešaka, veliki problem za Liverpool bilo je i odsustvo njegovog najboljeg igrača Mohameda Salaha. Egipatski napadač je doživio ozlijedu ramena poslije okršaja sa Sergiom Ramosom, pa je zbog toga iz igre morao izaći već u 30. minuti. Salah je uplakan izašao sa terena, a to je itekako utjecalo na njegov tim.

”Bilo je teško za Moa, za nas, za Egipat. To je dio sporta koji ne volim, ali takve stvari se događaju. To je bio važan trenutak utakmice. Znam da ako kažete tako nešto pošto ste izgubili, zvučite kao da ne znate gubiti.”

[su_tenis_live_streaming]

“Ali, za mene je to bio preoštar start, ruka je tu, bilo je hrvanja. Mo nije imao sreće jer je pao na rame. Bilo je jasno da su momci bili šokirani, opao nam je ritam od tog trenutka“, naglasio je Klopp.

U trenutku kada se ozlijedio, činilo se da će Salah morati da propusti Svjetsko prvenstvo, ali je stigla potvrda da je samo oštetio ligament ramena i da će pauzirati dva tjedna.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!