NaslovnicaVijestiLiverpool napokon odredio cijenu za Coutinha: Evo koliko će Barcelona morati da...

Liverpool napokon odredio cijenu za Coutinha: Evo koliko će Barcelona morati da plati za Brazilca

Liverpool je znao da rizikuje kada je spriječio Philippea Coutinha da ode u Barcelonu na ljeto ove godine.

Liverpool napokon

Brazilac je zatražio preseljenje na Camp Nou predavajući zahtijev za transfer uoči nove sezone Premier lige i čak je tvrdio da ima ozljedu leđa kako ne bi igrao za ekipu Jurgen Kloppa.

Klopp je znao da će primiti ogromnu naknadu za veznjaka i mora da je bio u iskušenju da prihvati taj novac.

Uostalom, bilo je nepoznato kako će Coutinho reagirati kada mu se uskrati odlazak i ostvarivanje sna. Već se žalio na ozljedu i bilo je šanse da stagnira svoju karijeru u Liverpoolu, no na svu sreću za Redse, Brazilac je prihvatio tu odluku i ove sezone je pokazao svoju brilijantnost u više navrata, gdje je postigao pet golova u 10 utakmica.

[su_bonus]

Naravno, činjenica što Coutinho još uvijek nije ispunio svoj puni potencijal, može biti zato što mu je klub obećao da će se preseliti u Barcelonu u ne tako dalekoj budućnosti.

A to bi se moglo desiti u siječnju. Izvještaji iz Španjolske govore o zimskom prijelaznom roku i čini se da će Katalonski klub pokušati da ga dovede.

No, hoće li Liverpool željeti da ga proda sredinom sezone?

Pa zapravo da! Prema Mundo Deportivu, klub sa Anfielda je napokon odredio cijenu za Coutinha i neće ga prodati samo ukoliko Barcelona ponudi 145 milijuna eura, u tom slučaju Brazilac dolazi na Camp Nou.

Ovo bi Coutinha učinilo drugim najskupljim igračem u povijesti nogometa iza Neymara – dobro, sve dok Kylian Mbappe ne završi svoj transfer od 145 + 35 milijuna eura sljedeće sezone u PSG-u.

[su_bet365_app]

Mundo Deportivo je također potvrdio da Barcelona ne želi platiti tako veliku naknadu za igrača koji ne može igrati u Ligi prvaka ostatak sezone, a vjeruje se da je predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu spreman platiti 80 milijuna eura plus 30 milijuna u dodacima.

Izgleda da će ovo biti jedan zanimljiv mjesec kada su Barcelona i Coutinho u pitanju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!