NaslovnicaVijestiOGROMNA CIFRA: Evo koliko Real traži za Balea!

OGROMNA CIFRA: Evo koliko Real traži za Balea!

Real traži za Balea mnogo novca s obzirom da se on od kada je u Realu Madridu povrijedio čak 19 puta, te da nije u dobroj formi.

Real traži za Balea

Iz Tottenhama Velšanin je došao za tada rekordnih 100miliona eura, njemu je prosjek 4 povrede po sezone, te nije nikako opravdao ogromne novce, koji su poslani za njegove usluge.

Ovog ljeta će kraljevski klub se riješiti Garetha Balea, jer su mu povrede sve češće, a kako tvrdi The Sun odluka je definitivna, te je Real Madrid postavio cijenu za Balea.

[su_live_koeficijenti_v2]

Real Madrid će od onih koji budu zainteresovani za Garetha Balea tražiti između 75 i 80 miliona, što je ogormna cifra za Velšanina, jer je konstantno povrijeđen, više je proveo van terena nego na terenu.

Aktuelni prvak Španije pokušat će za Balea izvući što je moguće više, jer znaju da su ga oni mnogo platili, ali teško da će i jedan klub pristati na takvu svotu novca za Velšanina.

Gareth Bale se trenutno sada najviše povezuje sa Manchster Unitedom, a to su još i njegov bivši klub Tottenhama, te Chelsea, ova tri kluba su za sada pokazali najviše interesa da dovedu Velšanina u svoje redove.

Gareth  Bale je za Real Madrid odigrao 159 utakmica, a bio je strijelac u njih 70.

Posljednjih sedmica stanje u Realu i nije tako bajno, igrači se međusobno svađaju, trenutno su osam poena u zaostatku u odnosu na prvoplasiranu Barcelonu. Zidane trenutno mjesto trenera pod malim upitnikom, tako su prenosili mediji iz Španije.

Također, tu je i svađa koja se dogodila između Sergio Ramosa i Cristiana Ronalda, kad je Španac Portugalac žestoko obrusio, kada je ovaj izjavio da je glavni razlog loših igra to što je Real Madrid odradio loše ljetni prijelazni rok, te da su otišli važni igrači, a da niko nije došao.

Ramosa je to veoma iznerviralo, te je tada Ronaldo poručio da je oportunista.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!