NaslovnicaVijestiEvo šta je Cristiano Ronaldo rekao umjetniku koji je napravio njegovu bistu

Evo šta je Cristiano Ronaldo rekao umjetniku koji je napravio njegovu bistu

Kada je prije par dana predstavljena bista Cristiana Ronalda na preimenovanju stadiona u Madeiri, koji se sada zove po legendarnom Portugalcu, nogometna javnost je ostala zbunjena očajnom kvalitetom te biste.

Cristiano Ronaldo rekao umjetniku koji je napravio njegovu bistu

Bista, koja bi trebala predstavljati trenutno najboljeg igrača na svijetu, nimalo ne liči na njega.

Kreator biste, Emanuel Santos, priznao je da mu je Cristiano Ronaldo rekao samo da ukloni bore ispod lijevog oka, kako bi izgledao mlađe.

Santos je još rekao da je Ronaldo odobrio ovu bistu prije službenog predstavljanja, te je dodao da je nemoguće ugoditi svima.

“Nemoguće je ugoditi i Grcima i Trojancima. Čak ni Isus nije mogao ugoditi svima. Ovo je stvar ukusa, nije jednostavno kao što se čini. Vidio sam rad velikih umjetnika koji su radili biste na ovakav način. Ono što je važno je uložen trud u izradu iste.”

“Uvijek postoji mogućnost izrade nečeg što je drugačije, već sam bio spreman za to. Koristio sam neke fotografije Cristiana Ronalda koje sam našao na internetu. Gledao sam u njih dok sam ju pravio.”

Kakogod, Cristiano Ronaldo je po svemu sudeći zadovoljan bistom, koja, iako ne liči na njega, predstavlja uložen trud Santosa koji zvijezda Real Madrida itekako cijeni.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_betathome200e]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!