NaslovnicaVijestiEvo šta je Dalić poručio navijačima na veličanstvenom dočeku

Evo šta je Dalić poručio navijačima na veličanstvenom dočeku

Više od pola milijuna ljudi na veličanstvenom dočeku pozdravilo je Vatrene, a evo šta je Dalić poručio navijačima na trgu bana Jelačića, koji su od ranog jutra okupirali glavni zagrebački trg.

Spektakularan doček, kakav niko vjerovatno nije očekiva ni u najluđim snovima, priređen je srebrnim reprezentativcima Hrvatske, neposredno nakon povratka iz Moskve.

Otvoreni autobus krenuo je iz zagrebačke zračne luke, i tek nakon šest sati stigao na odredište, na trg bana Jelačića, gdje su se navijači počeli okupljati već od jutra.

Igrači su se redom obraćali mnogobrojnim navijačima, a mikrofon je uzeo i izbornik Zlatko Dalić, koji je predvodio ovu sjajnu generaciju do najvećeg rezultata u povijesti.

“Nemam riječi zahvalnosti da vam kažem što ste večeras uradili, nismo u Rusiji igrali za sebe. Igrali smo za vas, za svoje obitelji, za cijelu Hrvatsku, za sve Hrvate u Bosni i Hercegovini i dijaspori, za naše branitelje. Da nije bilo njih, ne bi bilo ni ove šahovnice.”

“Nismo prvaci svijeta, ali smo viceprvaci. Ali, vi ste prepoznali da smo dali sve od sebe. Vi ste bili najbolji navijači na svijetu, hvala vam na dočeku. Mi smo dali sve od sebe, a i vi ste dali sve od sebe. Iznad svih – Hrvatska”, poručio je Dalić navijačima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!