NaslovnicaVijestiEvo šta je De Bruyne rekao o Alexisu Sanchezu nakon jučerašnje utakmice

Evo šta je De Bruyne rekao o Alexisu Sanchezu nakon jučerašnje utakmice

Deset dana je prošlo od početka zimskog prelaznog roka, a Alexis Sanchez je još uvijek igrač Arsenala, iako se već nekoliko mjeseci povezuje sa odlaskom.

De Bruyne potvrdio dolazak Sancheza

Čileanskom reprezentativcu ugovor sa klubom iz sjevernog Londona ističe na kraju sezone, te su svi u klubu svjesni kako im je ovo posljednja prilika da zarade nešto novca na njemu, prije nego što ode besplatno na ljeto.

Kao i krajem prošlog ljeta, Manchester City je jako blizu njegovog dovođenja ove zime, a navodno su ‘Građani’ već poslali ponudu od oko 20 miliona funti. Ipak, mnogi smatraju kako Pepu Guardioli Sanchez uopšte i nije potreban, s obzirom da njegov tim dominira u svim takmičenjima ove sezone.

Vodeći su u Premeir ligi sa čak 15 bodova prednosti, prošli su u osminu finala Lige prvaka, četvrtu rundu FA Kupa, a već su i jednom nogom u finalu Liga kupa (Carabao kup) nakon pobjede protiv Bristol Cityja u prvoj utakmici odigranoj jučer (2-1).

Nakon te utakmice, zvijezda ‘Građana’ Kevin De Bruyne je napravila veliku grešku možda i otkrivši kako je dolazak Alexisa Sancheza u njegov klub već gotova stvar.

Naime, belgijski reprezentativac je rekao: “On je jako dobar igrač. KAD dođe, ponudit će nešto novo timo. Vidjet ćemo što će se dogoditi u ovom prelaznom roku, mi igrači ne moramo brinuti o tome. Ukoliko nam dođe dobar igrač, još bolje, a ukoliko ne dođe, igrat ćemo s timom koji imamo. Iza nas je dobar period, cijela sezona. Svi rade dobar posao.”

[su_premierleague]

Naravno, engleski nije maternji jezik Kevina De Bruynea, i možda je greškom rekao ‘kad dođe’, umjesto ‘ako dođe’, ali ipak mnogi navijači, kao i engleski mediji, smatraju kako je zapravo rekao istinu.

On bi u sljedećih nekoliko tjedana trebao potpisati novi šestogodišnji ugovor sa Manchester Cityjem, po kojem će zarađivati čak 16 miliona funti godišnje, uključujući i bonuse.

Povodom toga je rekao: “Još uvijek smo u pregovorima. Čekam ponudu kluba, ali moj agent je na odmoru već tri tjedna. Trenutno ne postoji ništa konkretno. Nisam u žurbi, još uvijek imam tri i pol godine trenutnog ugovora.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!